2 pasival feküdtem le, de így legalább egész héten ingyen bulizok! Botrányos lesz az idei Balaton Sound is! Üzennek a lányok!!

“2 pasival feküdtem le, de így legalább egész héten ingyen bulizok”

Elképesztő, amit idén művelnek a lányok az ország egyik legnagyobb rendezvényén.


Az elején rögtön leszögeznénk… a Sound-ot látogató hölgyek nagy része tisztességes, aranyos és kellően távolságtartó hölgy (és ez nem vicc – tényleg ezt gondoljuk), de ez a cikk azonban most nem róluk szól… hanem azokról, akik a másik táborba tartoznak. Kolléganőnk ismerkedett, beszélgetett lányokkal, srácokkal és csöppet ledöbbent a hallottakon. Az alábbi névtelen interjúkat minimális moderálással, és valódi név nélkül közöljük, álneveket használva.

Amit hallottunk azon már meg sem lepődünk nagyon (na jó, azért volt min…), de azon a legjobban, ahogy a lányok közül páran minden titkolózás és totális bűntudat nélkül meséltek olyan dolgokról, ami nem normális. Nagyon nem. A VIP rész különösen erős volt ilyen értelemben, vajon miért…

Andi 19

„Kaptam egy üzit a Facen, rámírt egy tök állati pasi, hogy menjek el velük a Soundra. Húztam az agyát, de aztán felmentem hozzá bulizni, és tudod, kicsit elfajultak a dolgok  Ittunk, aztán **** hármasban a haverjával, két pasival … a belépőért, de behoztak ingyen egész hétre! Duplán jól jártam :)”

Petra 23

„Uhhh, nagyon sok a paraszt, fogdossák a …. állandóan. Neked is? Legalább pénzt tennének bele    Hahaha… Tegnap az egyik mondjuk ajánlott egy húszast, ha a VIP-ben lecuppantom. Nyílván nem küldtem el  Hahahahaha :)”

Bea 20

„Még be sem jöttünk a Soundra, és már kaptam VIP belépőt. Mondjuk elég öreg volt a faszi, de egy köteg 20000-es volt nála. Nem tudom mit vár érte cserébe, majd kiderül :)”Kornélia 24

„Odajött egy lany hozzám képzeld, hogy jól nézek ki, jó a hajam. Megkérdezte, hogy mennyire vagyok bevállalós, mert ő negyon -nagyon bevállalós lanyokat keres. A végén kiderült, hogy egy olyan . Cégtől van itt… még a végén jól járok azzal, hogy idejöttem. A jövő héten megyek castingra, nagyon izgulok.”Virág 18


„Jajjjjaaaj, az Ákos meg akar **** de nem tudom most mit csináljak, tegnap részegen ***** a haverjával hajnalban, pedig az Ákos van rám nyomulva, szóval érted… Nem akarok végigmenni az egész bandán, bár mindegyik bejön, nem tudom mit csináljak!”

Lili 21

„Hogy jöttem be? A srácok fizették a belépőm. Persze majd megveszem  Három sráccal jöttem, egy apartmanban vagyunk. Megdumáltuk, hogy minden este másikkal alszom majd reggel, összedobták nekem a jegyet. Hát, valamit kell adni nekik cserébe, nem?!”


Leila 24

„Mennyi itt a ribi ki vagyok akadva. Az előbb rámegyek az egyik DJ-re, le**** hátul, de még vissza sem jöttünk és egy ri…c már meg is próbálja lecsapni a kezemről!”

Melánia 21 


„Indultam egy szépségversenyen, amin nem nyertem semmit, pedig az igazgató szerint én voltam a legszebb. A faszfej, hiába kapott meg, nem nyertem semmit.”

Luca 19 

„Két lány és három srác. Ennyien vagyunk egy apartmanban. Én már … mindegyikkel, a barátnőm csak az egyikkel, akire rá van kattanva. Van még mit behoznia.  Hahahaha  Nem jössz fel hozzánk? A srácok megkértek, hogy vigyünk fel még lanyokat. Na igyál, na gyere, nagyon jó pasik, tényleeeg… van pia meg minden cucc is… érted. Mindent ők állnak, és állnak keményen, jó ez a pár nap velük, ééérted :)”