Csak nekem legyen jó! Vajna Timi újból megkopasztotta szerelmét!

Elszúrta szerelme, Zoli haját és a sztárfodrász segítségéért kiáltott Vajna Tímea. Zsidró Tamás a Bors hasábjain üzente meg, hogy karantén után szeretettel várja barátait egy hajvágásra.

Vajna Timi és milliárdos szerelme Zoli épphogy összejöttek, s elkezdték közös tengerentúli életüket, beállított a koronavírus, s románcuk önkéntes karanténban bimbózik tovább. A bezártság rajtuk is meglátszik, főként a fodrász hiánya. Zoli jól megszokott, pár centisre nyírt, divatos frizurája ugyanis kész sörény lett az utóbbi hetekben, ezért úgy döntöttek, együtt, házilag orvosolják a problémát, s az örökösnő minden bátorságát összeszedve fodrásznak állt.

Az ötlet azonban nem sült el túl jól, Zoli frizurája ugyanis minden jó indulattal is csak a rémesnek mondható, amit Timi InstaStoryjában el is ismert, s kedvenc hazai hajszobrásza, Zsidró Tamás profizmusa uán áhítozott.

“Bass.us, pedig az első pár percben még jó volt, de szerencsére megnő… Help! S.O.S. Tamás Zsidró!” – posztolta ki Timi, ami a sztárfodrász figyelmét sem kerülte el.

– Láttam mit ügyködött Timike, és azt kell mondjam, amatőrként nem is olyan rossz! Innen, a világ másik végéről csak a sok zselét tudnám ajánlani, a járvány elvonultával pedig várom Zolit, nagy szeretettel – kacagott fel Zsidró, akit jó barátság köt a párhoz, így lapunk kicsit faggatta a szerelmesekről.

– Régóta ismerem mindkettőjüket, Zoli jó barátom. Én nagyon örülök a boldogságuknak, szerintem abszolút illenek egymáshoz, és én drukkolok nekik – mondta a Borsnak Zsidró.
A sztárfodrász egyébként Várkonyi Andival való szétválása ellenére kifejezetten jó hangulatban volt a telefonban, s bár szívügyeiről nem szeretett volna beszélni, megerősítette lapunk korábbi értesüléseit, túl van a szakításon, mi több kifejezetten élvezi a szingliséget.


Forrás