Emlékszik VV Zsófira? Nem gondolná, hogy mi lett belőle

Sajnos a legtöbb reality show hulladékot termel ki magából, noha a legtöbb ember azért megy be oda, hogy ország világ megismerhesse, és egy híresség váljék belőle, leggyakrabban a visszájára sül el.
Napestig sorolhatnánk, hogy melyik VV szereplőből mi lett, de elég ha csak Szandikára, Annamarira, Veronikára, és Cristofelre gondolunk..

Azonban a kis ártatlan Zsófiról soha senki nem gondolta volna, hogy a VV láz után ennyire leadja, és ez lesz belőle..

Idézünk a blikk.hu oldaláról :

Budapest – Sztriptíztáncosként dolgozik a ValóVilág egykori naivája! VV Zsófit (25) visszafogott kislányként ismerhette meg a közönség, úgy tűnik az elmúlt négy évben sikerült leküzdenie gátlásait, ma már ruha nélkül táncol férfiaknak – írja a Bors.

A lap egy exkluzív fővárosi szórakozóhely honlapján bukkant a lányra: Zsófi pikáns, fehérneműs képekkel, sőt félmeztelenül borzolja az arra tévedők kedélyeit. Zsófi pedig nem titkolta munkáját, sőt azt is elárulta sikeres és boldog.

– Showtáncos vagyok, immár két éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen – magyarázta az exvillalakó. – Ez egy exkluzív klub, ahová főleg külföldi csoportok járnak, legénybúcsúkat, születésnapokat ünnepelnek nálunk és velünk. Igen, a munkám része a vetkőzés is, úgyhogy a szégyenlős Zsófi már a múlté. Olyan dolgok meg nem történhetnek itt, amik miatt szégyenkeznem kellene, bejelentett munkahelyem van, amivel nagyon elégedett vagyok – magyarázta Zsófi, akit kolléganőivel együtt számos módon élvezhetnek testközelből.

A sztriptízen kívül akár élő asztalként is megrendelhetik, sőt hajókirándulásokon, toplesz felszolgálóként is vállal munkát.