2020. májusi horoszkóp: a változások és az erős érzelmek hónapja

2020 májusában nagy változások várnak minden csillagjegyre.

Kos

Vigyázz a körülötted lévő emberekkel ebben a hónapban! Ne hivatkozz folyton a múltra, és senkinek ne áruld el a titkaidat. Ez az időszak nem kedvező a szocializálódáshoz. Azonban rendkívül termékeny hónap elé nézel, jól teljesítesz majd, és sikereket érsz el a munkádban. Figyelj oda a gyomorproblémákra!

Bika

Nem lesz egészen felhőtlen hónapod. A hónap közepéig nem tanácsos új vállalkozást indítanod, vagy nagyobb szakmai változtatásokba kezdened. Nehezebben haladsz előre a munkádban, mint általában. Május 13-tól aktívabb társasági életet élsz majd, de meglehetősen negatívan állsz a dolgokhoz.

Ikrek

Hidegben és melegben egyaránt lesz részed ebben a hónapban. Pozitívan indul számodra a május, de egy munkahelyi konfliktus megváltoztatja a hangulatodat. Visszahúzódóbb leszel, és nehezebben találod meg a kellő motivációt. Szerencsére pénzügyi szempontból kedvező hónap elé nézel, pénzben nem szenvedsz majd hiányt.

Rák

Energiával teli hónap vár rád! Élvezheted a csillagok pozitív befolyását, és sikerül véghez vinned azt, amit elterveztél. Folyamatosan haladsz előre. A szerelmi életedben meglepetésben lesz részed: a múltad váratlanul bekopog az ajtón.

Oroszlán

Meglehetősen rossz hónap lesz ez a számodra! Nem leszel kifejezetten sikeres szakmailag és anyagilag sem. Csak a hónap második felében érsz el nagyobb sikereket a munkádban, és mindeközben munkahelyi feszültségekkel, konfliktusokkal is meg kell birkóznod.

Szűz

Ez a hónap nem kedvez az utazásoknak és a tervezgetésnek. Fontos, hogy alaposan kielemezd a helyzetedet, és lásd, pontosan hová tartasz. Ez a változás, a motiváció és a kockázatok hónapja.

Mérleg

Ez a hónap elsősorban a szerelmi életedre lesz nagyobb hatással. Féltékenységgel és csalódással kell majd szembenézned. Ha nem te vagy féltékeny, akkor megtörténhet, hogy a párod érez így. Vigyázz, hogy ne adj neki okot erre! Anyagi szempontból egyáltalán nem állsz rosszul!

Skorpió

Ez az időszak nem kedvez a kommunikációnak! Egyáltalán nem tudod kifejezni az érzéseidet, sem a családoddal, sem a pároddal nem tudsz dűlőre jutni. A problémák a munkahelyeden is éreztetik a hatásukat, és a május a kemény munkáról szól majd a számodra.

Nyilas

Jó eredményeket érsz el ebben a hónapban! Produktív vagy a munkádban, és a hónap elején, május 3-a, 4-e körül új lehetőség nyílik meg előtted! Használd ki, és elégedett leszel az eredménnyel, még ha ez azt is jelenti, hogy keményebben kell dolgoznod. Ne felejts el odafigyelni a párodra sem!

Bak

A május egyaránt hoz kiadásokat és nyereségeket. Habár nem indul túlságosan biztatóan ez a hónap, később előnyös helyzetek várnak rád a munkahelyeden, amelyek elégedettséggel töltenek majd el. Ezen felül jelentős pénzösszeghez jutsz, ami kárpótol a különböző kiadásokért.

Vízöntő

Ez a hónap a családról szól! Május 10-e környékén újra felveszed a kapcsolatot bizonyos családtagokkal, és ez sok örömet hoz az életedbe. Ugyanakkor újra felszínre kerülnek a régebbi félelmeid és bizonytalanságaid, és ezek akadályoznak abban, amit meg akarsz tenni.

Halak

Ne rágódj a múlton! Ez nem a megfelelő pillanat, hogy újra átgondold a múltat, nézz inkább a jövőbe. Lehetséges, hogy konfliktusok merülnek fel a baráti társaságodban. Őrizd meg a nyugalmadat, és összpontosíts az egészségedre.

Forrás