Az elhízott anyát gúnyolta a férje és annak szeretője. De amit erre lép az minden, csak nem nyilvánvaló

Azok, akik túlsúlyosak, tudatában vannak ezzel, nem kell állandóan felhívni a figyelmüket az állapotukra. Elhihetitek, hogy ők is tisztában vannak ezzel!

Fontos, hogy őket is emberként kezeljük, hiszen ők is olyan emberi lények, akiknek álmaik, céljaik vannak az életben, pontosan úgy mint más embereknek. Ahelyett, hogy rámutatnánk a hibáikra, az olyan gyengeségeikre, mint például a lustaság, vagy mértéktelenség, együtt kell éreznünk velük és tisztelnünk kell őket is.

Betsy Ayala egy kisgyermekes édesanya, akinek nemrég egy kislánya (Isabella) született. A szülés után meghízott, majd fogyókúrázni kezdett, azonban sajnos súlyos depresszióba esett. Szeretetre, támogatásra lett volna szüksége, ehelyett férjétől durva szavakat kapott, és teljesen egyedül érezte magát.


2013-ban, amikor Ayale megszülte Isabellát, drasztikusan hízni kezdett. A fiatal édesanya már a 118 kilót is meghaladta.

Férje gyakran durva volt hozzá, emiatt sokat szorongott. Ayala azt is elismeri, hogy a helytelen étkezési szokása is hozzájárult ahhoz, hogy ennyire meghízzon.

Hihetetlen megaláztatásokban volt része Betsy Ayalának. Nem sokkal gyermeke születése után ugyanis kiderült, hogy férje megcsalta őt!

A nő a férje telefonjában találta meg az egyértelmű üzeneteket, ami már önmagában is elég megalázó, pedig itt még nincs vége. A férj és a szerető Betsy Ayalán gúnyolódtak, azon, hogy milyen kövér lett.

“Már 17 éve voltam vele, az életemet odaadtam neki, a kapcsolatunkért” – mondta Betsy az Independentnek.

Három hónap gyötrelem után, Ayala kezébe vette élete gyeplőjét. Egy Zumba nevű tánccsoporthoz csatlakozott, ahvá hetente háromszor eljárt. Azt is hozzátette, hogy elkezdett diétázni és szaladni is, hetente egyszer.

A mozgás, a kemény edzés és a magas fehérjetartalmú ételek kihagyása meghozta Ayala életében az eredményt, hiszen sikerült 44 kilót leadnia.

Nemcsak testi változás történt, hanem Ayala azt állítja, hogy teljesen más ember lett. Mintha kicserélték volna. Mind külsőleg, mind belsőleg teljesen megváltozott. Mindig is elégedetlen voltam magammal, pesszimista voltam, most pedig boldog vagyok.

“Annyira boldog vagyok, hogy sikerült jó példát mutatnom lányomnak, aki nagyon fontos nekem”, – mesélte Ayala.

Ayala férjének is megbocsátott, és beismerte, hogy Ő is sokat hibázott.

Betsy története azt mutatja, hogy soha ne adjuk fel, és mindig higgyünk magunkban, bármennyire is rosszul érezzük magunkat. Végtére is, minden negatívból történhet valami jó is!

via