Rengeteg dolgozót keresnek most országszerte: 700 ezres nettó, diploma nem kell! Ha ide jelentkezel munkaerőnek most nagyot szakíthatsz!

Miközben a koronavírus kirobbanása miatt nagyon sok cég került nehéz helyzetbe, virágzik a házhoz szállítás. Nem meglepő, hogy sokan, akik elveszítették a munkájukat, most futárként szeretnének elhelyezkedni.

A NetPincér és a Wolt folymatosan keres embereket, de vajon mit gondolnak az ételkiszállító cégeknél dolgozó futárok, szükség van még plusz emberre?

A Pénzcentrumnak arról is beszéltek, milyenek a munkakörülmények, mi változott a járvány megjelenése óta és hogy valóban meg lehet-e keresni egy hónapban akár 1 millió forintot.-írja a Pénzcentrum.

“Ez egyrészt a teljesítményünkön érzékelhető (több kiszállítást tudunk óránként megcsinálni, jobb a kihasználtságunk), másrészt az elérhető szabad műszakok száma is emelkedett, amik arra várnak, hogy egy futár lecsapjon rájuk” – mondta. Biciklis futárként átlagosan kb. 3 fuvart teljesít óránként, egy 8-10 órás napon 25-30 cím teljesíthető.

Azt mondta, nagyjából 2500-3000 forintos órabérrel lehet számolni.