A legjobban beállított esküvői képeknek tűnnek …A háttérben van a kegyetlen igazság.

Amikor a 26 éves Chris Price rákos volt, és csak hat hónapja volt hátra, úgy döntött, hogy hátralévő életét úgy fogja eltölteni, ahogy megálmodta.

Úgy kezdte, hogy feleségül vette a 29 éves Ceri-t, egy templomban. Ez valóban egy varázslatos esküvő volt.

Chris-nél nyelőcső rákot diagnosztizáltak 2012 áprilisában.

Nem sokkal azután úgy volt, hogy minden rendben van, de újra rákot diagnosztizáltak nála 2013 áprilisában.

Hat hónapja volt hátra Chrisnek, mikor megígérte magának, hogy teljesíti barátnője Ceri álmait, kezdve azzal, hogy feleségül veszi őt.

Az esküvő után, Chris fogta az új feleségét, a négy gyermeket Halle-t(9), Evan-t, Morgan-t (3) és Grúzia-t(6) és Disneyland-be vitte őket Párizsba.

Néhány héttel azután, hogy visszatért Párizsból, elvitte Ceri-t New Yorkba, hogy egész hétvégén városnézzenek és vásároljanak. Ő nagyon drága Louboutin cipőt, és a 1500 dollár értékű Mulberry kézitáska vásárolt, melyekre mindig is vágyott.

A szerető férj, ezután lefoglalt egy utat Las Vegasba felesége szülinapjára, ……. de sajnos ekkor már utol érte őt az idő… Chris meghalt Ceri karjaiban.

A temetési szertartásra ugyanabban a templomban került sor, ahol a pár megházasodott mindössze hat hónappal korábban.

Miután Chris elhunyt 2014 januárjában, Ceri ezt mondta elhunyt férjéről:

Ha a szeretet életet tudott volna menteni, ő örökké élt volna. Mi nagyon sok jót éltünk át ez alatt a rövid idő alatt, amit együtt töltöttünk. A betegsége tette őt azzá, hogy akarjon élni egy teljes életet, és arra tanított meg engem, hogy ugyanezt tegyem.

Chris a karjaimban halt meg, éreztem az utolsó leheletét. A szívem megszakad hogy elvesztettem őt, és én még mindig az Aramis arcszesszel permetezem magam és viselem a ruhát, hogy úgy érzi, közel van hozzám. Szeretett engem, és a gyermekeimet, mintha a sajátjai lettek volna.

Nem bántam meg – elfogadtuk, hogy mi fog történni, de megízleltük minden egyes másodpercét, az együtt töltött minden pillanatnak. A temetésén a kedvenc dalát, a Robin S – Show Me Love-t játszottuk. Ez minden, amit valaha tett, megmutatta mindenkinek, hogy találkozott a szerelemmel. Hiányozni fog nekem minden napom minden pillanatban.

Ő több szeretet csomagolt be erre a rövid időre, mit sokan egész életükre.