Az édesanya egyedül hagyta a babát ezzel a “gyilkológéppel”… ez a látvány fogadta, amikor visszajött…

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az Amerikai pitbull terrier egy vérszomjas fajta. Semmilyen esetben sem szabad a gyermeket felügyelet nélkül hagyni, egy ilyen “gyilkológéppel”. De ez az édesanya pontosan ezt tette. Fogja a kisbabáját, és otthagyja egy ilyen fajta kutyával.

Azonban az igazság az, hogy ez a “veszélyes állat” olyan szelíd, mint a bárány. Az egyetlen dolog, amit ez a kutya tesz a kisbabával az, hogy megöleli és vigyáz rá.

Addictinginfo.org published an article about Pit Bulls entitled "I let a Pit Bull next to my baby: this is what…

Pubblicato da It's a Pitbull world su Martedì 16 dicembre 2014

A kutya tulajdonosa arra kér mindenkit, hogy harcoljunk a kutyák agresszióra nevelése ellen.

Addictinginfo.org published an article about Pit Bulls entitled "I let a Pit Bull next to my baby: this is what…

Pubblicato da It's a Pitbull world su Martedì 16 dicembre 2014

Kevesen tudják, hogy a pitbull igazából született családi kutyafajta. Erős védő ösztönnel rendelkeznek, különösen a gyermekek iránt. Ezeket a kutyákat nagyon könnyű megszeretni.

A köztudatban csak azért tartják őket harci kutyáknak, mert az emberek arra nevelik őket. Sokan még mindig a harcot összetévesztik a sporttal. Csak az erős állkapocs miatt választják ki őket erre a célre. De ő igazából nem erre született.

Minden kutyából lehet agresszív vérebet nevelni, és ha valaki erre neveli őket, akkor nehéz változtatni, mert a kutyákban a trauma örökre megmarad, még akkor is, ha szerető gazdára talál, de nem lehetetlen. Akamara egy példa arra, hogy a kutyákat másként is lehet nevelni.

Amikor hozzám került ez a kutya, rendkívül alultáplált volt. Fájdalmas fülgyulladásban szenvedett és a kutya verekedtetés traumát okozott neki. De sok türelemmel és szeretetet lassan maga mögött hagyta a régi multját. Ő egy ragyogó példa arra, hogy óriási különbség van a kutyák tulajdonosai között. Mert egyik kutya sem gyilkosnak született, hanem inkább a gazdája!

Ezek a képek egyértelműen bizonyítják, hogy a kutyáknak is szerető gazdára van szükségük, nem pedi agresszív, barátságtalan emberekre. Akamara szerencsés volt, mivel az új gazdája segített neki, hogy visszanyerje igazi énjét.

Add Comment