A zsugori férj azt akarta, hogy minden vagyonát temessék el vele együtt – az özvegy okos bosszúja lenyűgöző

Elég bosszantó lehet, ha fukar partnered van. Természetesen az emberek szabadon költhetik a pénzüket amire csak akarják, de a dolgok kicsit másképp működnek, ha párkapcsolatban élsz.

Ebben a helyzetben kompromisszumot kell kötni és alkalmazkodni egymáshoz. Ez egy ilyen történet!

Nem tudom, hogy ez a történet igaz-e vagy sem. Talán teljesen kitalált, de azt hiszem, hogy vidám, és csak csodálom az özvegy trükközését.

Ma olvastam ezt a történetet, és megosztom veled, mert a poén teljesen zseniális. Ahogy a régi mondás tartja – közös öröm dupla öröm

Volt egy férfi, aki egész életében dolgozott, és félretette az összes pénzét.

Nagyon fukari volt, amikor a pénzről volt szó.  Jobban szerette a pénzét, mint bármi mást.

Egy napon megbetegedett a férfi. Az orvosok azt mondták, hogy nem fog sokáig élni.

Miután megtudta a férj, az első dolga az volt, hogy beszéljen a feleségével: “Most figyelj, amikor meghalok, azt akarom, hogy fogd az összes pénzemet, és tedd mellém a koporsóba. Mert mindent el akarok vinni a túlvilágra. „Megígérem” mondta a felesége, aki most egy nagyon rossz az élettel nézett szembe, mint özvegy.

“Megőrültél?!”

Röviddel később a férj elhunyt. A temetés a helyi templomban történt.

A feleség feketében ült a legjobb barátnője mellett. Amikor befejezték a ceremóniát, mielőtt a temetkezési vállalkozók készen álltak a koporsó lezárására, a feleség azt mondta: – Várjanak egy percet!

A feleségnél volt egy cipős doboz, amit elhelyezett a koporsóban, a férje mellett. Aztán lezárták a koporsót, és elvitték.

A barátnője azt kérdezte: “Mi volt a cipős dobozban?”

Az özvegy így válaszolt: “Szerette volna eltemetni az összes pénzét, ezért beletettem.”

“Megőrültél?! Eltemetted a vén zsugorit az összes vagyonával?

Azt mondta: “Igen, mert megígértem. Jó keresztény vagyok, nem tudok hazudni. Megígértem neki, hogy ezt a pénzt a koporsóba rakom.

“De gazdag volt, hogy sikerült az összes pénzét beletenned a cipős dobozba?”

“Nos, ez volt a probléma” – mondta a feleség. “Szóval besétáltam a bankba, minden pénzt ráraktam egy számlámra, és kiállítottam az uram nevére egy csekket. Ott van vele lent a földben!

Forrá