Az egyik rokonom puszit adott a 2 éves kislányomnak… borzalmas dolog történt ezután…

Az egész akkor kezdődött, amikor Sienna Duffield második születésnapját ünnepelte. A kislány édesanyja megengedte, hogy a családtagok, rokonok megpuszilják a gyerek arcát. Nem sokkal ezután, a kislány arcán csúnya hólyagok jelentek meg, úgy nézet ki, mintha savat öntöttek volna az arcára…

“Pontosan úgy nézett ki, mintha valaki savval leöntötte volna az arcát” – mesélte az édesanya. “Amikor kimentünk az utcára, az emberek összeráncolták a szemöldöküket, a gyerekek gúnyos megjegyzéseket tettek.”

A következő nyolc hónap borzalmas volt. Az orvosok fáradhatatlanul megpróbálták felfedezni, hogy mi lehet az oka ennek a csúnya bőrfertőzésnek. Azonban nehezen jöttek rá, hogy a titok egy egyszerű pusziban rejlett.

“Csak nyolc hónapos antibiotikumos kezelés után jöttek rá, hogy mi okozta ezet a csúnya fertőzést. Eleinte az orvosok azt mondták, hogy allergiás valamire és azt tanácsolták, hogy ne igyon tejterméket, ne érintkezzen háziállatokkal.”

Az édesanya mindent lehetőséget megpróbált, hogy megfejtse a betegség okát.

A kislány már három éves volt, amikor végre felfedezték a rejtélyes betegség okát.

“A kislány második születésnapján, szinte a semmiből jöttek elő ezek a csúnya hólyagok, miután a rokonok megpuszilgatták. Szájában is hólyagok lettek, enni sem tudott rendesen. Az utóbbi 8 hónap borzalmas volt. Ruhái mindig véresek voltak, és féltünk, hogy el fogjuk veszíteni.”

A hólyagok annyira súlyosak voltak, hogy állandóan összevérezte a kisbaba ruháját és az ágyneműt. Az orvosok ekcémára tippeltek, vagy valamilyen allergiára, de az antibiotikumos kezelés nem használt.

A kislányt végül kórházba szállították, mert nem tudott táplálkozni.

Az édesanya csak ezután jött rá, hogy mi okozhatta a fertőzést. Eszébe jutott, hogy a hólyagok azután jelentek meg, miután az egyik családtag megcsókolta. Rájött, hogy ez okozhatta a fertőzést. A család meg volt döbbenve amikor az orvosok Herpes simplex vírust diagnosztizáltak.

Miután elmesélték az orvosoknak, akkor már nekik is világos volt és végre a megfelelő kezelésben részesítették.

Az utóbbi 8 hónapban a kislány arca sokat javult, de még mindig nem jött helyre egészen. Reméljük, hogy a kislány bőre teljesen helyre jön és többé nem fog senkitől gúnyos megjegyzéseket kapni.

Az édesanya figyelmeztetése a következő: Ne engedjétek, hogy idegenek megpuszilják a baba arcát! Nem csak a herpesz, hanem egyéb fertőzések is léteznek, amelyek veszélyeztetik a kisgyermekeket!

Kérjük, hogy oszd meg ezt a tanulságos történetet, hogy ezáltal a szülők figyelmeztetve legyenek!