Normális családi életet élt, míg teste tetőtől talpig buborékos lett…

Libby Huffer egy boldog és teljesen normális családi életet élt. Néhány apró szépséghibával született, de nem volt semmi komoly rendellenesség. Aztán amikor tizenéves lett, az egész testén apró kis dudorok kezdtek megjelenni.

Az élete rémálommá változott, az iskolában a diákok gúnyolták a külseje miatt. Később, amikor Libby lányával teherbe esett, a hormonok több ezer kis dudort okoztak. Az orovosok első fokú neurofibromatózist diagnosztizáltak nála.

Az összes csomó jóindulatú, azonban összesen 6000 apró dudor keletkezett a testén.

“A gyerekeim már megszokták és nem mondanak semmit, de a legtöbb felnőtt nem tudja, hogy milyen betegségben szenvedek, ezért szeretném megmagyarázni”- mesélte. “A bőröm miatt már rengeteg gúnyos megjegyzést kaptam.”

Libby nagyon nehezen talált magának munkát, de az emberek még mindig nagyon megbámulják, amikor kimegy az utcára. Azonban Libby hajthatatlan abban, hogy segítsen másoknak megérteni a beteg állapotát.

“Én csak annyit szeretnék, hogy az emberek tudják, hogy mitől alakult ki” – mesélte Libby.

Betegségét tájékoztató szándékkal hozta nyilvánosságra. A dudorok krónikus fájdalmakat okoznak, de az anya reménykedik, hogy a GoGundMe segítségével egy műtétben részesülhet, amely révén több 100 dudort eltávolítanának.