Újranősülne a 9 éves kisfiú, aki 62 éves nőt vett feleségül

Sanele Masilela, 9 éves afrikai kisfiú feleségül vett egy 62 éves nőt. Jelenleg Sanele a világ egyik legfiatalabb férjének számít. A kisfiú azt állítja, hogy azért hozta meg ezt a döntést, mert az egyik haldokló hozzátartozója megkérte rá. Félve attól, hogy valami rossz dolog fog történni, ha a gyerek nem teljesíti a hozzátartozója utolsó kívánságát, a fiú családja megszervezte az esküvőt.

Az ünnepségre Ximhungwe-ban, egy dél-afrikai falúban került sor, ahol az ífjú pár 100 vendég előtt, csókkal és egy szelet tortávval pecsételték meg a házassági fogadalmat.

A Daily Mail információi szerint Helen korábbi fére és négy gyereke sem ellenezték a házasságot. Ők is részt vettek a ceremónián és osztoztak az ífjú házaspár örömében.

Patience Masilela, Sanele édesanyja szerint fia jól döntött, ügyes volt és nem volt szégyenlős az ünnepségen.

“Boldog volt, hogy ő is igazi férj lehet, egy kicsit izgatott volt, de nem jött zavarba emiatt.”

Az esküvői szertartás rituális esküvő volt, nem hivatalosan köttetett. Az esküvő után mindenki azt kérdezi, hogy mi fog történni ezután? Összeköltöznek, együtt fognak élni, akarnak-e majd közös gyereket? A családtagok elmondták, hogy a házasság után minden a megszokott mederben halad tovább. Mindketten visszatérnek családjukhoz, a kisfiú iskolába fog járni, az idősebb feleség pedig visszatér régi családjához.

Sanele elárulta, hogy ha nagy lesz, akkor újranősül és korához illő feleséget is szeretne majd elvenni.

A menyasszony, aki Sanele nagymamája is lehetne, hiszen 28, 38 éves gyerekei is vannak elmondta, hogy örül annak, hogy a kisfiú eleget tett hozzátartozója kérésének és feleségül vette őt. Elmondta azt is, hogy természetesen megérti, hogy amikor felnő, egy olyan nőt szeretne majd feleségül venni, aki korban sokkal közelebb áll majd hozzá.