Az anya csak néhány pillanatra fordult el a pelenkázóban fekvő babájától. Amikor visszafordult, iszonyatos jelenetnek volt szemtanúja

Még belegondolni is szörnyű, mi lehetett volna, ha…

„Ez maga a csoda!”– bizonyára ezt, vagy valami hasonlót gondolt magában az az édesanya, aki a néhány másodpercre fordult el a pelenkázóban lévő 11 hónapos babájától. Ez a néhány pillanat azonban rettenetes tragédiához vezetett volna, ha nincs a baba 9 éves bátyja.

Bizony, nem könnyű anyának lenni. A floridai Tila Levi most már tudja, hogy egy pillanatra sem szabad otthagynia Eitant a pelenkázóban, mert legrosszabb rémálma válhat valóra. Az, hogy mindez nem következett be, csakis a baba bátyjának, a 9 éves Josephnek, és hihetetlen lélekjelenlétének köszönhető, aki még pont időben kapta el a pelenkázóból a föld felé zuhanó kisbabát.

A videón jól látható, hogy az anya már csak akkor fordul meg, amikor már a nagyobb testvér magához ölelve tartja öccsét. Egy pillanat alatt szuperhőssé vált ez a kisfiú. Testvérének hihetetlen szerencséje van, hogy ő a bátyja.

„Úgy éreztem, hogy valami lök előre, futottam és gyorsan elkaptam a testvéremet.” – mondta a hős fiú a WSWN hírcsatornának.

Az anyuka eleinte vonakodott attól, hogy megengedje a házi kamera által rögzített felvétel közreadását, de végül beleegyezett, hátha ez a néhány másodperc meggyőzi az édesanyákat arról, hogy egyetlen pillanatra sem szabad levenni a szemüket a babájukról.