Ez a házaspár mindent elvesztett , mert egy hatalmas hibát követtek el a Facebook-on!

A brit pár, Mark Higgins és Becky Szenk megtanulta a leckét, amit garantáltan soha nem felejtenek el, mert emiatt a “hiba” miatt elvesztették mindenüket. Figyelem: ez megtörténhet bármelyikünkkel. Ez az, amiért ez a figyelmeztetés annyira fontos!

A fiatal pár közelebb akart kerülni a férfi munkahelyéhez, ami 13km-re található. Ezért a 22 éves Becky keresett a Facebook-on egy költöztető céget. Talált egyet nagyon gyorsan. A cég honlapja nagyon profinak tűnt, volt sok fotó és pozitív visszajelzések. Látva ezt, Becky nem kételkedett, és kapcsolatba lépett egy férfivel a cégtől, aki Lee Green néven mutatkozott be.

A szállítás elkezdődött, 2 férfi érkezett egy furgonnal, és a mindössze 45 perc alatt kipakolták az egész lakást. “Úgy viharzottak ki és be a lakásból, azt gondoltam, hogy ennyire profik”, mondta Becky.

Amikor a lakás kiürült, a kocsi eltűnt anélkül, hogy megkapták volna az új címet.

Minden, ami az övéké volt oda lett: bútorok, ruhák, iratok és az összes családi fényképek. Egy egész élet munkája, emléke eltűnt örökre. “Még soha nem sírtam annyira, mint azon a napon. Teljesen zaklatott voltam, mert elvitték az eljegyzési gyűrűt, és még a baba játékokat is.” Egyetlen dolog, ami megmaradt az a televízió. Maguk akarták szállítani, mert féltek, hogy esetleg baja lesz.


“Teljesen kisemmiztek minket. Vásárolhatunk új bútorokat, de a személyes tárgyainkat sohasem kárpótolhatjuk” – mondta a pár. Becky és Mark azonban nem az első áldozatai ezeknek a lelkiismeretes és ravasz tolvajoknak. Néhány hónappal ezelőtt egy másik család is elvesztette az összes holmiját.

Ez a több, mint arcátlan lopás sokkoló, és ugyanakkor riasztó mindannyiunk számára! A szociális hálózatok egyre inkább részei a mindennapi életünknek, de éppen ezért soha sem szabad elfelejteni, hogy ki vagy mi lehet elrejtve a paraván mögött.

Oszd meg Beck és Mark történetét, hogy senki más ne essen áldozatul hasonló átverésnek!