Híres Német orvos: “A koronavírus körüli folyamat egy nagy átverés, sokan az agresszív gyógykezelésbe halnak bele!”

Dr. Claus Köhnlein német belgyógyász és víruskutató, a kieli klinika orvosa szerint a koronavírus klinikai képe semmiben sem különbözik a hagyományos influenza tüneteitől: köhögés, torokfájás, gyengeség – minden ugyanaz.

Köhnlein egy interjúban egyebek között rámutat a koronavírus jelenlétét kimutatni hivatott ún. PCR-tesztek érzékenységére.

Mint mondta, a legkisebb molekuláris eltérés elegendő ahhoz, hogy a teszt pozitívan reagáljon. Ebből kifolyólag a tesztelési eredmények legalább fele téves képet nyújt, illetve megbízhatatlannak minősíthető.

Dr. Köhnlein úgy véli, ha csak köhögés és nátha lép fel, nem szükséges semmilyen orvosi ellátás.

Ha viszont tüdőgyulladás lép fel, természetesen szükség mutatkozik megfelelő gyógykezelésre. Az olyan esetekben azonban pontosan fel kell térképezni, hogy virális vagy bakteriális eredetű tüdőgyulladásról van-e szó.

Az orvosok a virális eseteknél túl agresszív eljárást alkalmaznak.

Az orvos rámutat a Lancet egészségügyi folyóiratban leírt egyik koronavírusos esetre, ahol egy 50 éves, egyéb betegségektől mentes pácienst napi 600 mg kortizollal kezeltek más antivirális gyógyszerekkel, HIV ellen is alkalmazott gyógyszerekkel, interferonnal és erős antibiotikumokkal együtt, amitől ugyan rövid időre javult az állapota, de pár napra rá az immunrendszere teljesen felmondta a szolgálatot és a beteg ettől halt meg.

Köhnlein szerint Olaszországban és más országokban az orvosok ilyen és hasonló módszereket alkalmaznak, noha tisztában vannak a következményekkel. Ezt azért teszik, mert félnek. Ha ugyanis eltérnének az Egészségügyi Világszervezet által előírt eljárástól és a páciens meghalna, felelősségre vonnák őket. Amennyiben viszont az előírt agresszív “gyógymódot” alkalmazzák, s a beteg meghal, abban az esetben az orvosokat nem éri semmilyen kellemetlenség, emeli ki Köhnlein.

Továbbá: ami a 60 évnél idősebbeket és a legyengült immunrendszerrel élő személyeket illeti, őket úgyis minden veszélyezteti, fűzte hozzá a német orvos.

Ha rajta múlna, azonnal leállítaná a tesztelést. Szerinte attól kezdve a koronavírus problémája megszűnne, mert szó sincs új és különleges vírusról, amely speciális gyógykezelést igényelne.

A koronavírus elleni védőoltást is “hülyeségnek” tartja, hiszen a koronavírus nem produkál más klinikai képet, mint azt tette az előző években.

A vakcina ugyanakkor óriási, aranyat érő bizniszt jelent. Ezen a téren Bill Gates a fő játékos, szögezte le Dr. Köhnlein.

[Forrás: Délhír]