Friss! Gólyahír! Megszületett Kulcsár Edina kislánya – Csuti babafotóval tudatta az örömhírt

Megszületett Kulcsár Edina és Csuti második gyermeke, Nina.

A kislány a Szabó-Kulcsár Nina nevet kapta, és a bejegyzés alapján ő és az édesanyja is jól vannak.

Kulcsár Edina épp tegnap posztolta, hogy már összecsomagolt a kitűzött napra a császárra, a kislányának pedig már három héttel ezelőtt összekészítette a szükséges holmikat. 

“Még csak másfél éve volt, hogy szülni indultam Medoxszal, de jóval többnek tűnik. Mindent elfelejtettem. De az is lehet, hogy már most ennyire izgulok. Konkrétan kelengyelistákat kellett olvasnom a neten, hogy biztosítsam magam arról, hogy minden megvan. Szerintem rendben leszek, bár ha valami apróságot mégis elfelejtenék, akkor a klinikán biztos segítenek” – írta.

Kulcsár Edina és Csuti kisfiuk születése előtt, 2018. augusztus 4-én, titokban összeházasodott. Szűk körben, mindössze 16 fő jelenlétében, a nyilvánosság teljes kizárásával mondták ki a boldogító igent. Medox 2018. szeptember 11-én jött világra.

A volt szépségkirálynő és férje mindig is két gyereket akartak, de maguk sem gondolták volna, hogy ilyen rövid időn belül teljesül a vágyuk. A 29 éves sztár szerint jó, hogy a gyerekek között csak másfél év lesz a korkülönbség, mert nagyjából egyszerre lesznek a meghatározó életszakaszokban. 

Kulcsár Edina otthona

Kulcsár Edina megmutatta, hol élnek férjével, Szabó Andrással, ismertebb nevén Csutival és az egyéves lurkójukkal Medoxszal. Bár imádni való a pesterzsébeti lakásuk, a hamarosan négytagúra bővülő család mégsem örül annak, hogy ott ragadtak a karantén miatt.

Forrás