Takaróba csavarta és kidobta gyermekét… de szívszórító üzenetet rejtett el a kisbaba pelenkájában!

2016 augusztus 18-án, egy 83 éves idős néni Oroszországban furcsa zajt hallott a kertben, majd gyereksírásra lett figyelmes.

Kinézett az ablakon, és meglátott valamit a fűben feküdni…

Megdöbbent, amikor meglátta, hogy egy lila takaróba csavart kisbaba fekszik a kertjében.

Az idős hölgy egy árvaház mellett lakott és azonnal bevitte a kisbabát. A gyerekotthon orvosa megvizsgálta a gyermeket és megállapította, hogy a baba teljesen egészséges. Még egy hetes sem volt, amikor kidobták.

Melegen fel volt öltöztetve és be volt csavarva egy lila takaróba. Az újszülött mellé egy csomag pelenka, meg egy kis bébiétel is le volt téve. De amikor az orvos levette a gyermekről a pelenkát, még nagyobb meglepetésre derült fény…A pelenkában egy cetlit talált, amelyen az alábbi üzenet volt: “Bocsásson meg, nem tudtam, hová menjek vele. Amúgy nagyon csendes, egészséges kislány, Uljana-nak neveztem el. Augusztus 12-én született és be van oltva… tudom, hogy ez a legszörnyűbb dolog, amit valaha csináltam életemben, de megígérem, hogy vissza fogok térni hozzá, csak jelenleg nincs más választásom…”


Sok család jelentkezett, hogy befogadná a kisbabát, ameddig felbukkan a valódi édesanya. Meglepetésükre, néhány nappal később egy fiatal nő ment az árvaházba és kérte a lányát. Amikor megkérdezték, hogy ki ő, akkor elmesélte a szívszorító történetet:

Natalyanak hívták, és azért ment Krasznojarszk-ba, hogy munkát keressen. Hamarosan megismerkedett egy férfival, akivel összeköltöztek. Amikor Natalia teherbe esett, a barátja kényszerítette, hogy vetesse el a babát. Természetesen a fiatal nő visszautasította, és megszüntette a kapcsolatot a férfival.

Röviddel ezután, Natalya elvesztette a munkahelyét, és szüleivel is összeveszett, és nem támogatták többé lányukat, és sorsára hagyták. A szülés után Natalya teljesen egyedül érezte magát és reménytelennek látta a helyzetét. Megkérdezte a kórházban, hogy néhány napra befogadnák a kislányát, de elutasították. A fiatal édesanya napikig szaladgált egyik helyről a másikra, de sikertelenül. Az utolsó éjszakát ketten töltötték az utcán, aztán Natalya takaróba csavarta gyermekét, és egy árvaház mellett letette őt egy kertben.

Az édesanya nagyon szégyelli amit tett. Ott állt az épület mögött és figyelte, hogy valaki megtalálja. A következő 4 napot azzal töltötte, hogy egy kis pénzt szerezzen, és kibéküljön szüleivel, akiket sikerült rávennie arra, hogy befogadják a kis unokát. De amikor lánya után ment, már túl késő volt. A szegény édesanyának nem volt felügyeleti joga, ezért többé nem lehetett hivatalosan szülő.

Ahhoz, hogy esélye legyen, hogy visszakapja lányát, Natalya elvégzett néhány orvosi, pszichológiai és egy DNS vizsgálatot is, de a rendőrség többször is megkérdőjelezte, hogy Ő az igazi édesanya. 4 hónap telt el, ameddig a bíróság kimondta, hogy az édesanya kap egy második esélyt. Natalya és Ulyana most egy kis faluban él és egy szociális munkásként dolgozik, amelynek célja, hogy segítsen az egyedülálló édesanyáknak, hogy gondoskodjanak gyermekükről.

Az alábbi videóban megnézhetjük a videofelvételt, amit a rendőrség készített:

Ez a történet megosztotta az internetezők véleményét: vannak, akik azon a véleményen vannak, hogy az ilyen anyukákat börtönbe kellene zárni, mások viszont úgy vélik, hogy megérdemelt egy második esélyt, mert mindent megtett és küzdött lányáért. De a lényeg, hogy most már együtt vannak és a kislánynak boldog gyermekkora lehet.