A beteges férfi erőszakoskodni kezdett a kislánnyal… Ami ez után történt mindenkit le sokkolt!

Amikor megláttam ezt a képet, először megsajnáltam ezt a férfit és az kérdeztem magamtól: vajon mi történhetett ezzel a szerencsétlen embetrrel?

De aztán kiderült, hogy mi áll a történet mögött és az érzéseim olyanokká váltak, akár a hullámvasút. És még mindig nem tudom, hogy mit gondolja róla!

A duzzadt szemű férfit, akin csúnya zúzódások és sebek láthatóak, William L. Mattsonnak (52) hívják. Tavaly év végén meglátogatta unokaöccsét, hogy együtt tötsék a szilvesztert. Miután megérkezett, bekopogott a lakásba de unokaöccse fiatal barátnője nyitott ajtót, mivel barátja még nem tért haza. Az 52 éves férfi pedig rávetette magát a fiatalkorú lányra és erkölcstelenül viselkedett vele. Unokaöccse amikor megérkezett, nyöszörgő hangokat hallott a hálószobából, majd gyorsan berohant és kinyitotta az ajtót. Amikor belépett az ajtón, meglátta, hogy saját nagybátyja bántalmazza a barátnőjét ezért nekirohant, hogy megvédje. Az undorító látványtól annyira dühös lett, hogy mérgében szétverte az elkövető pofáját. Még akkor sem hagyta abba az ütlegelést, amikor rájött, hogy családtagról van szó. Éppen ellenkezőleg, amikor felismerte, hogy ki az, még dühösebb és kegyetlenebb lett.

Csak a rendőri erők voltak képesek szétválasztani őket és ésszerűen megakadályozták, hogy a helyzet súlyosabbá váljon. William Mattson a kihallgatás során kijelentette, hogy csak iszogattak a kislánnyal, azán ölbe akarta venni és meg akarta csókolni. Ez teljesen ellentmond a fiatal nő írásos panaszának, aki azt állítja, hogy a középkorú férfi meg akarta erőszakolni. A férfit azonnal letartóztatták és most várja az ítélethozást.

Vajon más férfi hogyan reagált volna hasonló esetben?↓↓↓ Mások most nézik…nézd meg Te is! ↓↓↓