Bomba nő lett belőle! Rá sem lehet ismerni Győzike kisebbik lányára, Gáspár Virágra

Úgy megnőtt, hogy fel sem lehet ismerni Gáspár Győző kisebbik lányára, Virágra.

Rohamosan telnek az évek, és ha te is nézted a Győzike-showt valószínűleg ismered Virágot, aki legtöbbször makacsságával és hisztijeivel érte el, hogy rá figyeljenek. .

A büszke apuka Facebook-oldalán osztotta meg lánya tablóképét, Virágra rá sem lehet ismerni, úgy megváltozott. A Győzike-show után Virág is meghízott, akárcsak Evelin, ám ez már a múlt, testvéréhez hasonlóan nagy átalakuláson esett át.

https://www.facebook.com/gyozo.gaspar/posts/1379976048737231

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1397720650296104&set=a.119724724762376&type=3

A Győzike show-ban megismert Gáspár Virágnak már nyoma sincs, hipp-hopp felnőtt Győzike lánya. A családban ő az egyetlen, aki nem annyira szeret szerepelni, ám a közösségi oldalára mindig tölt fel tartalmat, így aki szeretné követni, ott meg tudja tenni. A minap családi estét tartottak Gáspárék, Evelin pedig bejelölte a képen egy fiút, akit eddig nem láthattunk. Mint kiderült, ő Virág szerelme – a srác már feltöltött egy közös képet, amit itt tudsz megnézni.

Ezt pedig Virág posztolta pár héttel ezelőtt:

Ahogy az a fotók dátumán látszik, a szerelem még friss, ám mint az Gáspár Evelin képéből kiderült, Krisztián már bemutatkozott szerelme szüleinek, és közös programokat is csinálnak.