Gyereksírást hall az erdőben a biztonsági őr – percekkel később szörnyű felfedezést tesz

Челябинец спас заживо погребённую новорождённую девочкуВ минувшую субботу, 30 мая, на окраине села Полетаево в…

Pubblicato da Подвиг: миг, который делает человека героем su Martedì 2 giugno 2015

Egy szomorú történet, ami nagyon rosszul is végződhetett volna, igazán jól zárult le.

Az oroszországi Poletaeva város közelében lévő erdőben egy kislányt találtak teljesen egyedül, írta az URA News.

Az alig egy hetes csecsemőt egyedül hagyták egy nagy kupac rothadó levélen. Már biztos, hogy egy teljese napja ott volt amikor az erdőben dolgozók rátaláltak.

Az egyik munkás éppen ellenőrizte a telepet amikor gyereksírásra lett figyelmes. A kislányon még rajta volt a köldökzsinór, tele volt hangya és bogárcsípéssel.

A férfi kihívta a rendőrséget és a mentőket. A kis csecsemőt azonnal bevitték a kórházba, ahol elsősegélyben részesítették.

Sokan jelentkeztek, hogy örökbe fogadják a kisbabát de a rendőrség hamar megtalálták a tettest. Az édesanyát bíróság elé állították szörnyű tette miatt.

A gyermek apjával is felvették a kapcsolatot aki nem is tudott arról, hogy kislánya van. Azt mondta már elvált feleségétől. A DNA teszt azonban kimutatta, hogy ő az apa és a férfi magához vette a gyereket. Ő és felesége gondozásukba vették családjuk új tagját. Így a kislány végre megkapta a megfelelő gondoskodást.

El sem tudjuk képzelni, hogy tehet valaki ilyen szörnyűséget de nagyon örülünk, hogy a kislány most jó kezekben van és szeretettel gondoskodnak róla.