A matektanárnő olyan órát tartott, hogy börtönbe zárták miatta… ezt csinálták óra közben!

A fiatal matektanárnőt letartóztatták, mert 3 középiskolás diákjával is szexuális kapcsolatot folytatott. Erin McAuliffe, 25 éves tanárnő a diákok kedvence volt, és úgy tűnik, hogy ő is túlságosan szerette a diákjait. Kollégái és a több diák is panaszt nyújtott be ellene, és miután a rendőrség megvizsgálta az ügyet, helytelen viselkedése miatt letartóztatták.

A vizsgálatot akkor indították el ellene, amikor az iskolában dolgozó egyik adminisztrátor tájékoztatta a rendőrséget, hogy a tanárnő furcsa magatartást tanúsít a diákokkal szemben.

A jelentések szerint két 17 éves fiúval és egy 16 éves fiúval folytatott intim kapcsolatot.

A tanárnőt intim zaklatással és kiskorúakkal szembeni tiszteletlen viselkedéssel vádolják.

Az észak-karolinai matektanárnő májusban bukott le, miután több kollégája is értesítette a rendőrséget arról, hogy a gyanújuk szerint a nő lefeküdt a diákjaival.

Az igazgató azonnal felfüggesztette az állásából, az iskola pedig a rendőrséggel együttműködve folytatja a vizsgálatot.

Az iskola többi tanárja most azon fáradozik, hogy visszaszerezze az iskola hírnevét.

A tanárnő interneten is szívesen megosztotta a magáról készített fotókat, és a szociális hálón is nagy előszeretettel vette fel a kapcsolatot diákjaival. Főként a fiúkkal!


A fiatal tanárnő gyakran felajánlotta a fiatal srácoknak “az iskola utáni tanulás” lehetőségét, mert “segíteni” szeretett volna abban, hogy a fiúk problémamegoldó készségük fejlődhessen.