Ez a három csillagjegy a legvadabb szerető

MÉRLEG

A Mérleg képes elsöprő erejű érzelmek kiváltására. Visszafogottságában rejlik vonzereje, ami szinte mindenkire hatással van. Meggyőző, csendes, remek humorú, ápolt és még ennek tetjében iszonyú intelligens is.

A tökéletes feleséget/férjet testesíti meg, ám a baj vele az, hogy hamar megunja kapcsolatait – lehet ez egy könnyed viszony, vagy egy nagyobb szerelem is. Mindig valami újra, frissre és szenvedélyesre vágyik. Jó praktika lehet nála a szerepjáték, és az utazgatás, ám ez is csak ideig-óráig köti le a figyelmét. Belső tüze kiolthatatlan, megélt érzelmeit igyekszik mindig felidézni, ám ha partnere elkényelmesedik mellette, akkor ridegen továbbáll.

SKORPIÓ

A Skorpió szeret egyszerre több vasat tartani a tűzben, így nem biztos, hogy te vagy az egyetlen személy az életében. Káprázatos a stílusa, imádja a luxust és az eleganciát, a szenvedély pedig egyenesen összeforr a nevével. Hajtja az adrenalin, a lebukás veszélye, energiája pedig soha nem fogy el.

Az első hetekben, hónapokban egyszerűen belegabalyodsz a hálójába, ám utána, aki unalmassá válik számára, azt érzelmek nélkül képes elhajítani. Férfiként igazi szívtörő, nőként pedig maga a végzet asszonya. Nehéz tőle megszabadulni, ugyanis hiába képtelen szeretni, azt sem viseli el, ha valaki más kerül az ő helyébe.

BAK

A Bak soha semmit nem ad fel, és nem hagyja annyiban, ha választottja nem vesz róla tudomást. Elsőre roppant hideg és kiszámítható természetnek tűnik, aki kerül mindenféle kockázatot és konfrontációt, azonban ha egy kicsit közelebbről megismered, nincs megállás.

Képes úgy magához vonzani az embereket, hogy észre sem veszik, hogy a Bak már rég kivetette rájuk a hálóját. Önuralma legendás, így senki és semmi nem tudja kizökkenteni. Lehetetlen vele játszani, rájön minden cselre, és a vérében van a manipuláció. Vonzerejére rátesz egy lapáttal lehengerlő megjelenése, határozottsága, magabiztossága, ha pedig képes vagy megérinteni a lelkét, akkor kiváló társ válhat belőle.

Forrás:

Add Comment