10 órán át tartott a kisfiú műtétje. Nézd meg az ébredését!

Female hand holding her newborn baby’s hand. Mom with her child. Maternity, family, birth concept. Copy space for your text.

Amikor fiatalabb vagy valószínűleg nem törődsz az egészségeddel. Ahogy növünk föl, és öregszünk, egyre jobban érezzük, hogy mennyire szerencsések vagyunk és empatikusak vagyunk olyanokkal, akiknek nincs ekkora szerencséjük, mint nekünk.

Ismerd most meg Sion Harveyt a 8 éves kisfiút, akinek nagyon nehéz dolog mozgatnia a kezét, vagy hogy megfogjon valamit. Az, hogy az ujjait külön mozgassa, már lehetetlen feladat számára.

Akárhogyan is, ő hálás ezért.

Amikor kisbaba volt, egy fertőzés következtében amputálni kellett mind a négy végtagját. A philadelphiai gyermekkörház orvosai úgy döntöttek, bár lehetetlen vállalkozásnak gondolták, hogy kéz transzplantációt hajtanak végre rajta. Sion anyja majd összeesett, mikor meglátta a fia új kezeit. “Mikor először megláttam a kezeket, könnybe lábadt a szemem.”

Nagyon örülünk, hogy ezek a hős orvosok hozzá tudtak járulni Sion boldog életéhez. Sion rendszeresen fizikoterápiára jár, és az az álma, hogy egyszer majd eldobhasson messzire egy rögbilabdát.