Felkavaró képek emberek utolsó pillanatáról, mielőtt örök álomra szenderülnek

Egy háborús veterán, aki búcsúzni kívánt az élettől

Justus Belfield háborús veterán, akiről halála előtt egy nappal sikerült fényképet készíteni. 98 éves korában, az egyenruhájában hunyt el.

A halál az a dolog, amire az emberek a legkevésbé akarnak gondolni. Fiatal korban az emberek halhatatlannak hiszik magukat, de amikor felnőtté válnak, és sok szörnyűséget megtapasztalnak, akkor egyre jobban aggódni kezdenek. Elkezdenek egyre több kérdést feltenni ezzel kapcsolatosan és próbálnak megoldást találni rá.

Vannak akik egyáltalán nem gondolkodnak rajta, mert azt gondolják, hogy a halál elkerülhetetlen és semmit sem tehetünk ellene. Azonban vannak olyan halálesetek is, amelyek nem természetesek.

Nos, itt van néhány megrázó felvétel olyan emberekről, akik úgy gondolták, hogy haláluk előtt készítenek egy utolsó felvételt. Ha megnézed ezeket a fotókat, akkor rá fogsz jönni arra, hogy van egy dolog, ami ezekben az emberekben közös: ez pedig nem más, mint a közeledő halál.

Erről az anya-fia felvételről kiderült, hogy egy utolsó közös fénykép, mielőtt a Malaysia Airlines MH17-es járatnak 2014-ben hirtelen nyoma veszett.

Ez az utolsó fénykép Adolf Hitlerről

Ezt a fényképet egy fülöp-szigeteki politikus készítette, mielőtt meggyilkolták. A fényképen sikerült megörökítenie a gyilkosát.


Amy Winehouse utolsó fényképe

Egy héttel Amy Winehouse halála előtt készült ez a fénykép Londonban. Az énekesnő utolsó óráját egy vidkás üveg mellett töltötte a hálószobájában.

Egy orosz tinédzser másodpercekkel később a halálba zuhant, miután keze lecsúszott és nem tudott kapaszkodni.

Az utolsó romantika


A képen John Lennon látható, a Beatles együttes alapítója. Egyik felvétel után, amikor hazatért a manhattani lakásába, a kép jobb oldalán látható férfi lelőtte őt.

Tupac Shakur utolsó fényképe