FEKETE napra ébredt az ORSZÁG : Sajnos borzasztóan nagyot ugrott a betegek száma ma reggelre és más szomorú dolog is történt az éjjel!

1410-re nőtt az igazoltan koronavírussal fertőződtek száma és 14 idős beteg halt meg, ezzel 99 főre emelkedett az elhunytak száma Magyarországon.

Újabb száz magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 1410 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – derül ki a koronavirus.gov.hu adataiból.

Elhunyt újabb 14 idős, krónikus beteg, ezzel 99 főre emelkedett az elhunytak száma. 118 fő pedig már gyógyultan távozott a kórházból.

Az elmúlt 24 órában újabb 47 idős, a Pesti úti otthonban élő embernél mutatták ki a fertőzést, így számuk 198-ra nőtt. Közülük nyolcan hunytak el.

Kiemelték, a csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. Az azonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek.

Add Comment