Ez a magyar férfi, kifizette a mentősök vacsoráját a gyorséttermben. Nem várt meglepetésben volt része a jólelkű fiatalembernek. Hány kedvelést ér ez a cselekedet?

Megható történetet osztott meg egy magyar férfi a Facebookon. Egy gyorsétterem autós kiszolgálójánál kifizette az előtte rendelő mentősök vacsoráját, az ő számláját pedig végül az étterem dolgozói állták.

A bejegyzés szövegét a posztoló engedélyével közöljük:

“Köszi “MEKIS LÁNYOK”!!!!! Libabőr a javából így estére. Beálltam a Mekdrájvba. Előttem egy mentőautó. Rendeltek. Odaértem az oszlophoz, és mondtam, hogy szeretném kifizetni a mentős “srácok” vacsoráját. A hölgy megköszönte nagyon.

A fizetős ablakhoz érve egy villogóval és a hangosbemondóval (vagy hogy is hívják) megköszönték a mentősök a felajánlást. Kifizettem a rendelésüket, majd a sajátom rendezése előtt nyílt az ablak, az ételemet nyújtották a hölgyek. “Ez a mi ajándékunk”!!!!!

Libabőr, döbbenet és rózsaszín felhők! Hihetetlen és köszönöm mindenkinek, akik így állnak egymáshoz!! MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY IMÁDLAK!!!!! Tiszta szívemből…”

– írta Péter a Facebook-oldalán.

Köszi "MEKIS LÁNYOK"!!!!! ❤❤ Libabőr a javából így estére. Beálltam a Mekdrájvba. Előttem egy mentőautó. Rendeltek….

Pubblicato da Molnár Péter su Martedì 7 aprile 2020