DURVÁN MEGVÁLTOZOTT AZ ÉJJEL NAPPAL BUDAPEST MARCIJA :O

IGEN, TÉNYLEG JASON MOMOA HASONMÁS LETT!

Több mint két éve már, hogy elköltözött az albérletből, azóta megnősült és Jason Momoa külsőt vett fel. De ez már csak a múlt!

Lányok ezrei voltak oda a sorozat Marcijáért, azaz Kolozsváry Zsoltért, ő 2016 nyarán mégis úgy döntött, elég volt. A pécsi származású szívtipró azt sem titkolta, élete egyik legszebb korszaka volt az a pár év, amelyet a képernyőn tölthetett. De bevallotta azt is, egyre nehezebben viselte, hogy nem lehet önmaga.

Búcsúzása óta teletetováltatta a testét, és hatalmas szakállat és hajat növesztett. Jason Momoa magyar hasonmásaként írtunk róla pár hónapja, köszönhetően azoknak a képeknek, amelyeket a gyönyörű felesége osztott meg róla.

DE MINDEZ MÁR A MÚLT: MARCIT ISMÉT ÁTALAKÍTOTTÁK! ALAPOSAN!
Szinte hihetetlen: a távozását követően Marci visszaköltözött szülővárosába, Pécsre, ahová vele ment barátnője, Jennifer is, akit néhány hónappal korábban ismert meg. Sokakat megleptek, de a pár rövid ismeretség után össze is házasodott.

Az egykori Marci az új életében pedig látszólag mindent meg is valósít, amit korábban nem lehetett. Az elmúlt években alaposan átalakította önmagát, tetoválásainak a száma rohamosan megnőtt és termetileg is megemberesedett. Arról már nem is beszélve, hogy hatalmas szakállat és hajat is növesztett.


De már ez is csak múltidő: a napokban a közösségi oldalon új képek jelentek meg a házaspárról. A fotókról derült ki, Marci hosszú hajának már se híre, se hamva. A TWN időközben azt is megtudta, hogy az egykori sztár a feleségére ruházta az Instagram-oldalát, így már Jennifer kezeli és osztja meg életük alakulásának képeit a világgal.