EZ DURVA! ITT egy AUSZTRIAI KÓRHÁZI ÁRLISTA! Pár ezer forintból gyógyulhatsz Ausztriában nagyon magas színvonalú ellátás mellett! Kezelésre, műtétre vagy csak vizsgálatra is lehet menni! ITT AZ ÁRLISTA : >>>>

Nost tudjuk mit jelent Magyarországon magánrendelésre menni! 10 ezer forint általában egy 3-4-5 perces vizsgálat, lehet egy nőgyógyász, bőrgyógyász, ortopédia stb! Ez azaltt tulajdonképpen nincsen semmi! Ha többször kell visszamennünk, akár kontrollra, újabb vizsgálatokra, kezelésre vagy neadjisten egy műtétre, akkor százezres, sőt többször millió feletti tételekről beszélünk, ami legyünk őszinték a magyar fizetéseket nézve a legtöbb esetben megfizethetetlen összegek!

Pénzcentrum birtokába jutott egy számla egy osztrák intézményben történt vizsgálatról >>>>

A számla azután érkezett miután a gyermek rosszul lett síeléskor, és bevitték egy intézménybe! Most kapták meg a számlát egy stájerországi kórházból, amelynek végösszege meglepően alacsony, 49,11 euro, tehát körülbelül 15 300 forint.

Nézzük meg mit is tartalmazott egy a körülbelül 15 ezer forint >>> általános vizsgálat, vérkép, CRP-szint mérést a gyulladások kizárásához, és egy extra vizsgálat is ebben volt, ami szintén a vérképhez kapcsolódik!

TÉTELESEN :

általános vizsgálatot (31,1 euro = 9700 forint),vérképet (kis rutint és vérvételt 3,9 euróért, ami körülbelül 1215 forint)CRP-szint mérést a gyulladások kizárásához (9,73 euro = 3032 forint)valamint a vérképhez tartozó, savval kapcsolatos extra vizsgálatot (4,38 euro = 1365 forint).

Ja és ami még fontos lehet, hogy nincs hálapénz! Ha valamelyik orvos hálapénzt fogad el és az kiderül azonnal kirúgják az állásából!-írja a PÉnzcetrum.

Add Comment