Ő Gábor, aki először elütötte a 13 éves kislányt Kiskunhalason, majd elmenekült a helyszínről, miközben a gyermek az autója alá szorulva feküdt és…

Kiskunhalason, az esti órákban egy 13 éves kislányt ütött el egy 32 éves fiatalember Opel típusú gépjárművével, akiről kiderült, hogy ittasan vezetett és nem rendelkezett jogosítvánnyal sem.

A készenléti rendőrség járőrei a Szász Károly utcában egy balesetet vettek észre. A rendőrök mellett egy férfi rohant el, akit azonnal feltartóztattak. A baleset helyszínéhez közelebb érve, egy kislány hangjára lettek figyelmesek. A gyermek a kivilágított, összetört kerékpárjától több méterre egy autó hátsó kereke alatt feküdt beszorulva. A rendőrök arra járó civilek segítségével együtt leemelték az autót a kislányról.

A mentőket értesítették, és a kiérkezésükig a járőrök kabátjukkal próbálták melegen tartani a földön fekvő gyermeket. Miután a mentők megérkeztek, azonnal a kórházba szállították a súlyos sérüléseket szenvedett lányt.

K. Gábor a baleset okozása után el akart menekülni a helyszínről a 13 éves kislányt magára hagyva. Ellene a rendőrség megkezdte az eljárást, közúti baleset gondatlan okozása vétség és segítségnyújtás elmulasztása bűntett alapos gyanújával.

Add Comment