Kiderültek a sokkoló részletek: Ezért fagyott halálra a 4 hónapos csecsemő Baranya megyében. Megszólalt az “édesanya” és mindent elmondott:

Mint arról korábban lapunk is beszámolt sokkoló és tragikus dolog történt December 4.-én a Baranyai megyei Baranya megyei Felsőszentmárton településen.

Egy 4 hónapos csecsemőt és testvéreit találták egyedül, bezárva egy garázsban, amíg “szüleik” éppen barátlátogatásban voltak. Az édesanya korábban nem kívánt bővebben nyilatkozni, azonban most megtört a jég, illetve a szakértői rendőrségi vizsgálatok is megérkeztek.

Az édesanyától vett vérben a az orvosok erős tudatmódosító szer használatának egyértelmű jeleit mutatták ki. – nyilatkozta Kovács Péter orvos toxikológus. Így már nem meglepő, hogy az édesanya az általa említett “villámlátogatást” miért is élte meg így, hiszen a beszámolók alapján legalább 7-8 óráig a szóban forgó baráti társaságnál “mulatott” élettársával együtt.

Az édesanya K. Ivett a következőket nyilatkozta: “Mi csak jól akartuk kicsit érezni magunkat a barátommal.

Nem számítottunk arra, hogy az évek óta használt kályha pont most romlik el. Sajnos az életkörülményeink nem a legjobbak, és most a kicsink is elment. Egyszerűen nem tudom még mindig felfogni azt, ami történt.

Ezt sosem bocsájtom meg magamnak..” – tette hozzá a fiatal anyuka. A 27 éves anyuka L. Ivett és 34 éves élettársa K.Gábor előzetesen letartóztatásban vannak jelenleg is. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

– Mégis milyen ember az, aki 4 ártatlan kicsi gyermeket így képes magára hagyni és a fagyhalálnak kitenni? Önök szerint milyen büntetést érdemel az “anyuka”? 

Add Comment