Hoppá, most már minimum ennyiért vállal fellépést Majka..Ekkora összegre gondoltál..

Ennyiért vállal el Majka egy 90 perces fellépést! Jól látod a számot!!!! Íme az összeg :

Napok óta kering az interneten egy lista, arról, mennyit kérnek a magyar előadók és zenekarok egy fellépésért.

E szerint a Honeybeast például 2 millióért, a Hooligans 2,2 millióért, a Magna Cum Laude 2,8 millióért, Rúzsa Magdi pedig 3,4 millióért vállal el egy koncertet.

A számok nagyjából helytállóak, ugyanis a Borsnak többen is megerősítették, hogy többé-kevésbé tényleg ennyiért mennek valahová fellépni.

A lista elején szereplő Majka és Curtis közel 3 millióért csinálnak egy bulit.

A rapperek szerint megérik a pénzüket, és egyébként is mindennek megvan az ára náluk is.

Majoros Péter az RTL klub Való Világ című valóságshow-ban tűnt fel, majd műsorvezetőként, színészként és Dopeman segítségével rapperként folytatta pályafutását.

A valóságshow-ban találkozott először Dopemannel, és a show után közös lemezt készítettek. Így Majka 2003-ban tagja lett Dopeman bandájának, a La Mafia Familának, és Dopeman irányításával Londonban rögzítette bemutatkozó lemezét, ami 2003-ban Az ózdi hős címmel jelent meg Magyarországon. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. [forrás?] Az albumról két kislemez jelent meg: a Kiszavazó show és a Dopemannel készült Dolgok című dalokból.

2004-ben jelent meg Majka (már Dopeman nélkül) második albuma Történt ami történt címmel. Az albumról négy kislemez jelent meg: a Történt, ami történt, a Bom Chicka Wah Wah, a Tysonnal készült Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalokból, amelyért VIVA Comet díjat is kapott a legjobb videóklip kategóriában.

2007-ben jelent meg harmadik albuma Húz a szívem haza címmel legújabb albuma. Az albumról eddig három kislemez jelent meg. Az első a Csak méreg című dalból készült. 2008-ban jelent meg a második kislemez, ami egy régi Pokolgép szám, az Ítélet helyett feldolgozása, melyben közreműködik Tyson, Pápai Joci és Game.

2009-ben jelent meg az album harmadik kislemeze az Érezd című dalból, melyben ismét Pápai Jocival rappel. A dalhoz készült videóklip Majka első greenbox technikával készült klipje.