Gáspár Győző undort keltő szavakkal támadt az Őt kritizáló magyar emberekre: “Még cigányként is szégyellem, hogy olyan emberek között élek mint a magyarok, mert ti csak…”

Gáspár Győző, “művésznevén” Győzike a napokban nagy botrányt robbantott ki sorozatos nyilatkozataival, hiszen érthetetlen okokból több, az országot segítő embert támadott és bírált már már undort keltő módon nyilatkozataiban. Most még ennél is tovább merészkedett és még felháborítóbb kijelentést tett. Változtatás nélkül idézzük szavait:

“Kedves mindenki, kedves magyarok! Lehet engem elítélni, mert élesen máshogy gondolkodom mint a többség, ám amit mondtam, azokat vállalom. Nem akarok én az ország “megmondó rossz fiúja lenni” de úgy gondolom, hogy nagy baj van a magyar emberekkel, akik még engem mernek támadni, csupán azért, mert máshogy látok dolgokat és ezeknek hangot is adok. Mindig is különc voltam nem tagadom, ez a gondolkodás juttatott oda, ahol most tartok.


Celeb vagyok, énekes és műsorvezető. Még maga Caramel is irigy rám, ezért is támadott, ami nagy szó, mert roma, romát nem szokott! Szégyenlem, hogy egy ilyen országban élek most, mint Magyarország. Telis tele szűklátókörű irigy emberekkel. Alázattal kérem a magyar embereket gondolkozzanak el, azon, hogy miért jutott oda az ország ahol most tart..” – tette hozzá Győzike.

Írta