Ez a 8 jel megmutatja, hogy intelligensebb vagy-e, mint az átlag

Pop art style comics panel angry woman grinding teeth with speech bubble and swear words symbols vector illustration

Számtalan elmélet kering azzal kapcsolatosan, hogy melyik emberek intelligensebbek a nagy átlagnál. Most mutatunk 8 jelet, ami a kutatások szerint az intelligens emberek közös ismérve.

Azt már korábban bebizonyították, hogy aki gyakran káromkodik, az okosabb, mint azok, akiknek nem csúszik ki sosem egy-egy csúnya szó a száján. Ha azt hiszed, a többi jellemző olyasféle lesz, mint a gyors olvasási képesség, esetleg az, hogy az intelligens emberek korán is fel tudnak kelni, és hatékonyan alkotni, akkor kapaszkodj meg: tévedsz. Egészen más dolgokról van szó!

Egészen más dolgokból lehet a szupermagas intelligenciára következtetni. Olvasd csak el, és kiderül, te vajon azok közé tartozol-e, akik a zseniség határát súrolják.

1.Hajlamos vagy a lustaságra

Akik imádnak lustálkodni és feladatokat halogatni, általában magasabb IQ-val rendelkeznek.

2. Elfelejted a lényegtelennek tartott dolgokat

Mikor megkérdezik tőled, mit ettél aznap, fogalmad sincs? Semmi gond! Ez annak a jele, hogy az agyad fontosabb infókkal van tele.

3. Előfordul, hogy káromkodsz

Na, nem arról van szó, hogy ontod magadból a szitokszavakat, azok csak esetenként csúsznak ki.

4. Megbízol emberekben

Ha könnyen képes vagy közel engedni magadhoz az embereket, és megbízni bennük, a tudósok szerint ez a magas IQ jele.

5. Nem szereted a vörös húst

Egy jó grillcsirkét szívesebben eszel, mint egy steaket? Nos, a kutatók szerint a magasabb intelligenciával rendelkezők inkább esznek fehér húsokat.

6. Vannak új ötleteid

Imádsz új ötleteken agyalni? Szeretnéd, ha megvalósíthatnád azokat? Nem telik el nap ilyesfajta agyalás nélkül? Akkor bizony okosabb lehetsz az átlagosnál!

7. Macskád van

A macskatartók a felmérések szerint érzékenyebbek, nyugodtabbak, és magasabb az IQ-juk. Ez tudomány!

8. Keveset alszol éjjel

Bár imádsz lustálkodni vagy délután szundizni, de éjszaka mindig keveset alszol? Másnap ilyenkor nehezebb felkelni, ezért későig ágyban maradnál. Nos, ezek a szokások az igazán okosakra jellemző – a tudósok megmondták!

Add Comment