Jó fej tanárok, akikkel hatalmas élmény mindegyik tanóra!

Mindenkinek voltak olyan tanárai, akiket ki nem állhatott, illetve a másik oldalon volt egy-két kedvenc is, akiket vártuk, hogy ismét vele legyen közös tanóránk.
Az alábbiakban a világ különböző részeiről gyűjtöttünk össze képeket, melyek igazolják, hogy jó fej tanárokból sok van, és egyre többeknek illene követnie a példájukat!

1. Mivel sokak szerint unalmas a történelem óra, egy vérbeli töritanár sosem adja fel, és bármit megtesz a figyelemért. Akár be is öltözik!
2. “A professzorunk mindig kihagyta az első órákat, mert utált korán kelni. A tantestület azonban rászólt, hogy ez így nem okés. Szóval azóta pizsamába jár be dolgozni.”
3. Egy tanár szívvel-lélekkel segít a diákjain. Még ha ezért idétlen pózokba is bocsátkozik.
4. “A tanárunk nem talált gyerekcsőszt az utolsó pillanatban, így mikor behívták a szabadnapján dolgozni behozta magával az unokáját is!”
5. “A történelem tanárunk külön csináltatta meg a fotóját a tablónkhoz. Mindenki imádja!”
6. A kémia óra kísérletei a legkirályabbak! Csak a diri meg ne tudja!
7. “Nem értettük, mi az a címke a tanárunk üdítőjén, ezért szünetbe odasettenkedtünk az íróasztalához és meglestük. Az állt rajta, hogy ‘A diákok könnyei’. Igazán eredeti ötlet.”
8. Ma már Spártánál tartunk a törikönyvben…
9. “A matektanárunk megígérte, hogy ha mindannyian jelesre írjuk meg a dolgozatot, akkor beöltözik Scooby Doo-nak és bont egy üveg pezsgőt. Szerencsétlenségére mindenki dolgozata ötös lett, de megtartotta a szavát. A mi tanárunk a legkirályabb!”
10. Fizika óra kísérletek nélkül? Kizárt!

Add Comment