Vajna Timi vérlázító üzenete Damu Rolandnak:- ” Azt az 1 milliárd forintot, amit a férjem örökségként rám hagyott, arra fogom használni hogy téged visszajuttassalak a rács mögé amiért azt merted mondani, hogy..”

Vajna Timi és exkedvese között tovább éleződik a viszály, miután Damu Roland azt állította Vajna özvegyéről, hogy 100 millió forinttal akarta őt visszacsábítani magához, miközben a médiaguruval már rég egy párt alkottak. Damu elmondása szerint külföldre akart vele kiszökni és ott új életet kezdeni.

Timi ezt a kijelentést igencsak rossz néven vehette, mert kemény szavakat mondott ezzel kapcsolatban:

” Lassan véget érni látszik az a kálvária, ami az örökségem körül van. Ha minden jól megy akkor közel 1 milliárd forint tulajdonosa leszek hamarosan. Amit Roland állít, arról, hogy 100 milliót loptam Andytől és azzal akartam vele külföldre szökni egyszerűen felháborító. Méghogy én bármit akartam volna tőle, azok után amit velem éveken keresztül művelt?!
Ezt a szemenszedett hazugságot és azt, hogy ezzel megpróbálja a kapcsolatunkat Andyvel bemocskolni nem hagyhatom. Megesküszöm rá, hogy nem nyugszom addig, amíg ezt az aljas embert újra rács mögé nem juttatom, még ha az összes pénzem is rámegy. Nála álnokabb kígyót még nem hordott a Föld a hátán. “

Ti mit gondoltok Timi kirohanásáról? Írjátok meg kommentben!

Add Comment