Damu Roland üzent volt párjának, Vajna Tímeának: – “Mond Timi, a kórlapról választod a következő jelölted is, mint ahogy…?”

Damu Roland is elolvasta a hírt, ami szerint Timi spirituális vezetőkkel beszélgetett, és már madarakban meg különböző állatokban vélte felfedezni Andyt. De Rolandnak megvan erről a maga véleménye, amit le is írt:
“Timi, Te kinek játszod meg magad? Beszélsz itt kígyót békát összevissza, meg hogy egy veréb szállt az ablakpárkányodba, és az biztos Andy Vajna átváltozva verébbé. A nagy közönségnek, akik ezt benyalják, elárulom, hogy ez egy borzalmas nagy kamu. Nem kell hinni Timikének, ő sosem volt ilyen ember, őt egy dolog érdekelte mindig, a pénz.

Míg felkapott színész voltam, és bejött a havi 2 milla, addig együtt volt velem, aztán amikor jött a milliárdos, börtönbe rakattak engem, pedig a Jó Istenre esküszöm nem erőszakoltam meg. Ok nélkül ültem miattad Timike!A következő pasidat is kinézted már? Vagy már rég meg is van? Kórlapról választottad a mostani jelölted is??” – tette hozzá Damu Roland.

Aki egyetért Damu Rolanddal, az kommentben írja le, hogy Ön szerint Timi a pénzért volt Andyvel, vagy valóban szerelem volt?

Add Comment