Egy fiatal kis RIBI ráírt a férjemre…. Ő pedig ezt válaszolta neki…

Sokan tekintenek a Facebookra, mint társkereső oldalra, azonban rendszerint az unatkozó férfiak keresik a csinos nők ismeretségét, nem pedig fordítva, mint ahogy az alábbi esetben is következik.

Judit osztotta meg Facebookon a férje és egy ismeretlen lány üzenetváltását. Az egyértelmű, hogy a hölgy -finoman szólva- gondban van a magyar nyelvvel, a férjnek pedig nagyon jó humora van.

“A férjem küldte nekem tovább az alábbi levelet. Egy ismeretlen nőszemély környékezte meg, aki minden jel szerint csak a Google fordító szintjén beszéli a magyar nyelvet. Mivel a férjem éppen vicces kedvében volt, meg is válaszolta az üzenetet, persze szigorúan ugyanabban a stílusban.”

Üdvözlet! Hogy van a nap? Olga vagyok. En 23 eves. En egy no. Nincsen gyerek. Van egy foiskolai diploma. Szeretnek talalni valakit, akivel megertjuk egymast, es velemenyt cserelhetnenk. Szeretnek talalni egy huseges, megbizhato, gondoskodo ferfi, az egeszseges eletmod. Fontos otthon es a kenyelem, ertekeli a meleg kapcsolatok es a kolcsonos megertest. Keszen all egy csalad. Nem fogok jatszani. Szeretnek talalni egy komoly ferfi, aki nem fog jatszani velem. Akkor irj nekem. Megvarom a levelet.


Udvozlettel Olga

Kedves Olga!

Köszönöm leveled. A nap jól van és én is jól vagyok! A nevem Sanyi. Én 41 éves vagyok. Férfi. Gyerek van. Kettő. Remélem ez nem akadály. Ahogy a feleségem sem. Nekem is van főiskolai diplomám és egy az egyetemről. Nem tudom, hogy hogyan, de pont eltaláltad, hogy hűséges, megbízható, gondoskodó ember vagyok. Az egészséges életmód pedig számomra is fontos. Én is értékelem a kényelmet, de a meleg kapcsolatokkal szemben vannak fenntartásaim. Nekünk valóban készen áll egy család. Kár tagadni, családcsinálásban jó vagyok. Én sem játszom, de néha mondjuk egy lottó, meg évente egy kaparós sorsjegy becsúszik. Viszont se kaszinó, se lovi. Köszönöm, hogy megvárod a levelem.

Üdvözlettel: Sanyi