Leleményes szülők, akik teljesen új módszereket hoztak a gyermeknevelésbe

A gyereknevelés egy folyamatos odafigyelést igénylő hivatás, az egyik legfelelősségteljesebb feladat, a világon. Édes teher, ami sok fáradtsággal és nehéz pillanattal jár, azonban a sok öröm, amit ad, az mindenért kárpótolja a gondos édesanyákat és édesapákat. Kezdő szülőként az első gyereknél még senki nem tudja, mit kell csinálni, legfeljebb mások elmondása és könyvek alapján tud tájékozódni. Nos, ezeket az ötleteket valószínűleg nem látod viszont a szakirodalomban, viszont annál ötletesebbek. Egyszerűségük ellenére tényleg remekül működnek! Le a kalappal a szülők előtt, akik “kifejlesztették” ezeket a módszereket!

Egy igazi metál apuka

Néhány hullámkarton, és máris vége a balhéknak a hátsó ülésen.

Így lesz a régi járókából kreatív alkotó-sarok

Ha nehezen alszik el a kicsi, viszont neked is szükséged lenne alvásra, helyettesítsd a kezed egy babbal töltött kesztyűvel.

Ha a gyermek imád kreatívkodni a zsírkrétával, rakd egy nagyobb kartondobozba, hidd el, nagyon is jól ellesz egymagában.

Óvd a falakat ezzel a remek megoldással: könnyen cserélhető “végtelen” rajzfelület!! 

Fiús szülők figyelmébe: Kisautó-parkolóház!

Ha egy nem mindennapi fürdőzést szeretnél a kicsinek biztosítani: tegyél világító party-rudakat a vízbe. Így lesz belőle Jedi a kádban!

Óvd a sérülésektől a gyermekeket, tegyél a trambulin rugóira úszásoktatáshoz használt szivacs-kígyót.

Nem orvosság, hanem Pepsi!

Add Comment