Egy nyugdíjas nő nagyon kiosztotta azokat akik most bántják Orbánt: “Kedves nagyon hülye állampolgár társaim..”

“Kedves nagyonhülye állampolgár-társam, aki folyamatosan diktatúrát vizionálsz, miközben fogalmad sincs, miről zagyválsz, most hozzád szólok.
Te beteg vagy.

Agyban. Ez fix.

Se alapja, se értelme annak, amit összehordasz.
Annak sincs értelme, hogy a dolgok fontossági sorrendjéről bármit is mondjak neked, az elvakultságod nem enged be logikát a .. a..a nem tudom, micsodádba.


Azért próbáljuk meg.


Tegyük fel egy pillanatra, hogy mégis igazad van.
Hogy a miniszterelnök csak és kifejezetten diktátorkirály akar lenni és mindent ezért csinál.
Ezért gyárt a MOL fertőtlenítőszert, amiből nem fogunk behozatalra szorulni. Ezért vesz a kormány tonnaszám eü. felszerelést meg lélegeztetőgépeket, ezért építenek járványkórházat, ezért szervez, logisztikázik több száz ember, ezért alszik ez az EMBER naponta max.2-3 órát már hetek óta.

Nyilván baromi sok munkával jár ez a leendő diktátorság.
De tudod mit? Én nem bánom. Legyen az, ha közben képes a lehető legkisebbre kalibrálni a veszteségeket.
Legyen az, ha közben túlélhetjük.
Legyen az, ha a hadseregnek nem kell néma konvojokban halottakat szállítani távoli krematóriumokba.

Mert tudod, nagyon okos barátom, az élet mindennél fontosabb, mindennél előrevalóbb! És nem az ellenzéki hisztéria, nem a felbujtott, ostoba emberek, nem a brüsszeli bürokrácia, de még nem is nagyondemokratikus jogállam fog téged lélegeztetni, hanem az a francos kínai lélegeztetőgép!
És ha ott leszel, pont leszarod, hogy minek hívják azt, aki lehetővé tette, hogy ne fulladj bele a saját tüdőd trutymójába!

Majd ha vége és kimászol onnan-feltéve, hogy túlélted-, körülnézel és azt látod, diktatúra van, tegyél ellene, amit akarsz.
De ha nincs-márpedig nem lesz-, akkor majd szégyelld el magad egy cseppecskét a mostani viselkedésed miatt.( Kissné Kreuz Zita.)”

Kedves nagyonhülye állampolgár-társam, aki folyamatosan diktatúrát vizionálsz, miközben fogalmad sincs, miről zagyválsz,…

Pubblicato da Siposné Marika su Giovedì 26 marzo 2020

Add Comment