Próbáld ki a Neuromin agyserkentő kapszulákat, pörgesd fel a memóriád.

MOST JÖTT! Ezt kellene bevezetni MAGYARORSZÁGON IS! A román és a cseh állam fizet a munkájukat vesztett dolgozóknak a cégek helyett

Csehországban és Romániában az állam részben pótolja azok kieső bérét, akiknek már nincs munkája a koronavírus miatt, vagy kényszerszabadságra küldték – foglalta össze a Mérce az Expats.cz és a Romania Insider híreit. 

CSEHORSZÁGBAN AZ ÁLLAM KIFIZETI AZ OLYAN DOLGOZÓK BÉRÉNEK 80 SZÁZALÉKÁT, AKIKNEK A MUNKAHELYE IDEIGLENESEN BEZÁRT A KORONAVÍRUS MIATT HOZOTT RENDELETEK MIATT.

Ide tartoznak többek között a vendéglátóhelyek és a nem létfontosságú termékeket áruló boltok is. Az intézkedés Jana Maláčová munka- és szociálisügyekért felelős miniszter Antivirus programjának része, amelynek következő lépéseiről már tárgyal a kormány.Felejtsd el a Memolife-ot, itt a legújabb agyserkentő.

ROMÁNIÁBAN A KÉNYSZERSZABADSÁGOLTAK BRUTTÓ BÉRÉNEK 75 SZÁZALÉKÁNAK KIFIZETÉSÉRŐL DÖNTÖTTEK

(ennyi a munkanélküli segély is az országban), emellett azok a szülők, akiknek 12 évesnél fiatalabb vagy 18 évnél fiatalabb fogyatékkal élő gyermekük van, a kihirdetett szükségállapot végéig fizetett szabadságra jogosultak.

A román állam a vállalkozásoknak visszatérít 1,87 milliárd eurónak megfelelő áfát is, a kis- és középvállalatok megsegítésére pedig 1,04 milliárd euró fedezetű garanciaalapot hoztak létre, amelyet szükség esetén a háromszorosára emelhetnek. Az állami garancia a támogatott vállalati hitelek értékének 90 százalékát fedezi a legfeljebb 1 millió lejes hitelek esetén, és 80 százalékát az ezt az összeget meghaladóknál.

Magyarországon egyelőre a járulékcsökkentő intézkedéseket, hiteltörlesztési moratóriumot, és kedvezményes hitelfelvételi lehetőséget jelentett be a kormányzat a vírus okozta gazdasági károk kompenzálására. Próbáld ki a Neuromin agyserkentő kapszulákat, pörgesd fel a memóriád.

Forrás

Add Comment