10 dolog, amit valószínűleg most először, amióta csak élsz

Úgy tűnik, a világ sokszínűségét és lenyűgözését bemutató képekből sosem fogunk kifogyni. Újabb adag fotókkal bizonyítjuk be nektek,  hogy Földünk tele van meglepetésekkel, és olyan ember nem létezik a bolygón, aki tényleg mindent látott már. Ha esetleg van olyan ismerősöd, aki ezt gondolja magáról, nyugodtan mutasd meg neki ezt a cikket, hogy rájöjjön: valószínűleg a világ meglepő dolgainak még egy százalékát sem látta még.

Mi személy szerint örülünk annak, hogy rengeteg dolog újdonságként hat ránk, ellenkező esetben elég unalmasak lennének a mindennapjaink ezen a Földön! 🙂

Úgy tűnik, a világ sokszínűségét és lenyűgözését bemutató képekből sosem fogunk kifogyni. Újabb adag fotókkal bizonyítjuk be nektek, hogy Földünk tele van meglepetésekkel, és olyan ember nem létezik a bolygón, aki tényleg mindent látott már. Ha esetleg van olyan ismerősöd, aki ezt gondolja magáról, nyugodtan mutasd meg neki ezt a cikket, hogy rájöjjön: valószínűleg a világ meglepő dolgainak még egy százalékát sem látta még. Mi személy szerint örülünk annak, hogy rengeteg dolog újdonságként hat ránk, ellenkező esetben elég unalmasak lennének a mindennapjaink ezen a Földön! 🙂

Egy albínó teknős, amelynek a szíve a testén kívül fejlődött ki.

A farkas-angolnák vörös tengeri sünökkel táplálkoznak, emiatt fogaik rózsakvarcokra hasonlítanak, hogy magukhoz vonzzák őket.

A legmagasabb bodybuilder, Oliver Richards egy fülöp-szigeteki McDonald’sban.

Egy “szellemnövény”, amelynek nincs szüksége napfényre, hanem azokból a növényekből táplálkozik, amelyeken nő. Cserébe a szellemnövény is tápanyaggal látja el a növényt, amelyen fejlődik.

“Kékszőlő” achát. Vajon honnan kapta a nevét? 🙂

Ez a motortakaró tökéletesen összezavarja a szemet és ezzel az egyik legjobb lopásgátlóként működik.

Egy gorilla, szögekből.

A Sikoly arca jelenik meg ennek az Indiában őshonos pillangónak a szárnyain.