RETTENETES DOLGOT ÁLLÍT BB ÉVI ÉS FIA KAPCSOLATÁRÓL AZ EGYKORI VALÓSÁGHŐS NAGYNÉNJE

Rettenetes dolgot állít BB Évi és fia kapcsolatáról az egykori valósághős nagynénje

A 2002-es valóságshow győztese, Párkányi Évi tartós boldogság helyett keserű sorsot kapott. A 21 évesen megismert bájos lány mára már majdnem száz kiló, haja őszbe csavarodott, állandó pszichiátriai kezelésre szorul, intézetben éli az életét, Terike, az édesanyja kéthetente hétvégén hazaviszi, de sajnos nem lehet magára hagyni…

A Big Brother utáni zavaros évek során Évi két fiúnak adott életet. A nagyobbik, Jancsika szerencsésnek mondhatja magát, ma már boldog kiskamasz, akit évi nagynénje, Julika nevel, amióta a fiú három hónapos korában életre szóló döntést hozott a párjával: sajátjaként, családban neveli fel unokahúga gyermekét.

(A másik fiát, akinek apját maga Évi sem tudta megnevezni, örökbe fogadták.)

Az első szülött fiú, Jancsika ma már 12 éves, és állatorvosnak készül. Julika semmit nem titkolt el előle. „Amíg picike volt, engem szólított anyunak, hiszen én öleltem, én altattam, én vigasztaltam, és én örültem vele már az első születésnapján. Aztán én magyaráztam el neki az igazságot is: a szülőanyukája nagyon beteg.

Nem akartam, hogy emiatt bármilyen meglepetés érje később.” – meséli az asszony a Story magazinnak, aki 54 évesen kezdte egy csecsemő nevelését, és azóta sem ment nyugdíjba. Évi kezdetben, ha egyre ritkábban is, azért látogatta a fiát, de már régóta nem keresi. Ahogy nagynénje fogalmaz: A betegség sajnos egy érzelemmentes világba zárta őt.”

Julika az unokahúgát érintő szomorúság ellenére boldog, hiszen “fia” léte enyhíti a fájdalmat, amit Évi betegsége okoz a családjuknak. Jancsika és ő pedig értelmet adnak egymás életének, míg a fiú olyan Évi számára, mint egy idegen.