Óvjátok meg magatokat az ilyen ostoba libáktól! – Németh Kristóf durván kiakadt Opitz Barbira

Az énekesnő fertőtlenítő megivására buzdít.

Egyre-másra terjednek az emberek jószándékú, ám tudományosan kevésbé megalapozott praktikái a világjárvánnyá duzzadt koronavírussal kapcsolatban. A hazai sztárok sem kivételek ezalól, Opitz Barbi példája is jól mutatja, hogy néhány hírességet nem a kitűnő biológiai ismereteiért szeretünk.

Az oroszlánsörényéről híres sztár ugyanis a rajongóinak hidrogén-perodixidos vizet ajánlott a koronavírus elleni védekezésre, amiről tudjuk, hogy hajfestékek, klórmentes fertőtlenítők és rakéták üzemanyagaként is ismert, vagyis vízben fogyasztva nem a legegészségesebb, sőt mérgező is lehet.

Ahj drágáim féltelek titeket!🥺Nagyon vigyázzatok magatokra, most jóval nagyobb dózisban fogyasszatok vitaminokat! Ha tehetitek, kerüljétek a tömeget, rendszeresen használjatok kézfertőtlenítőt!💕Most egy darabig a kormány rendelete miatt nem koncertezünk sütimütikéim, úgyhogy nagyon hiányoztok nekem, de természetesen az egészség a legfontosabb! Bízzunk benne, hogy hamar véget ér a járvány-időszak! Addig is jönnek az új klipes dalok!😻Szeretlek titeket!💕

– Igyatok 3%-os hidrogén-peroxidos vizet. 1-2 csepp egy pohár vízbe a 3%-os hidorgén-peroxidból. Nagyon jó védőpajzs – állt a bejegyzésében.

A sztár kollégái is kiakadtak a nem követendő poszt kapcsán, a legélesebb kritikát Németh Kristóf fogalmazta meg hivatalos oldalán.

Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjákok meg magatokat és az ismerőseiteket! Kamu,…

Pubblicato da Németh Kristóf su Sabato 14 marzo 2020

– Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjátok meg magatokat és az ismerősiteket. Kamu, buta és káros hülyeségekkel van tele a közösségi média! Gondolkozzatok és csak hiteles forrásokból szerezzetek valós információkat!