Próbáld ki a Neuromin agyserkentő kapszulákat, pörgesd fel a memóriád.

Orbán Viktor lelépett az országból

Megjelent és ma délután háromkor hatályba is lépett a koronavírus miatt veszélyhelyzetet kihirdető kormányrendelet a Magyar Közlönyben, ezután Orbán Viktor külföldre ment, miközben különleges feladatai lennének most.

“A kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdet ki” – olvasható a rendeletben. A kormány a veszélyhelyzet elhárításáért felelős kormánytagként a miniszterelnököt jelöli ki.

A miniszterelnököt feladatának ellátásában a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs segíti. Közben Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár a vészhelyzet kihirdetései után az MTI-t arról tájékoztatta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos látogatásra a Moldovai Köztársaságba utazott.

Tetszik érteni az az ember, akinek a vészhelyzetben az a dolga a saját rendeletük szerint, hogy elhárítsa a helyzetet az lelép az országból. Az MTI arról is beszámol, hogy most mi a fontosabb Orbánnak:

Kisinyovi programja során a magyar kormányfő megbeszélést folytat Ion Chicuval, a Moldovai Köztársaság miniszterelnökével, akivel aláírják a két ország közötti stratégiai partnerségi megállapodást, majd mindketten felszólalnak a hivatalos látogatással egy időben zajló magyar-moldovai üzleti fórumon.

A veszélyhelyzettel kapcsolatos rendkívüli intézkedésekről külön kormányrendeletek rendelkeznek. A kormány a veszélyhelyzet fennállásának szükségességét folyamatosan felülvizsgálja.Felejtsd el a Memolife-ot, itt a legújabb agyserkentő.

A kormány az állampolgárok együttműködését kéri a különleges jogrenddel járó intézkedések végrehajtásában. A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely kora délután jelentette be, hogy rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdet ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében.

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán Viktor lelépett Magyarországról, miután kihirdették a vészhelyzetet, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot Facebookon, hogy mindenki lássa, Orbánnak fontosabb a moldovai üzleti fórum.

Forrás

Add Comment