MAJKA ELÁRULTA KISS RAMÓNÁRÓL: 19 ÓRÁN ÁT KÖZÖSÜLTEK.

Budapest – Miután a ValóVilág meghozta Majka számára a sikert, nem volt többé gondja a csajozással. Ahogy életrajzi könyvében is írja, azok az ismert lányok, akik korábban a tévé képernyőjéről mosolyogtak rá, hirtelen az ágyából tették ugyanezt.

A legviharosabb kapcsolata a Barátok közt sztárjával, Kiss Ramónával volt.

“Egyszer … meghívót kaptam egy RTL Klub-os rendezvényre … Ott bemutatták nekem a Barátok közt szereplőjét, Kiss Ramónát.” – írja Majka, aki nem csapott le azonnal a sztárra. Sokáig csak SMS-ezgettek, majd randiztak, ami nagyon jól sikerült, mégsem keresték egymást egy darabig.

Majka és Kiss Ramóna kapcsolata 2004-ben kezdődött és mindössze egy évig tartott
“Az egyik Belevaló után, amikor éjszaka mentem haza, poénból írtam neki egy sms-t, hogy “Mi a helyzet?

Akkor most nem jössz át hozzám aludni?” … Kisvártatva jött a meglepő, ám annál szívmelengetőbb válasz: “De.” És tényleg így is történt. …Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk sz…elni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!

December 2-án megjelenő könyvében kulisszatitkokat és intim részleteket árul el Majka
…Találkozgattunk, aztán egy hónap telhetett el, amikor észrevettük, hogy na baszki, ebből szerelem lett! Azt éreztem, hogy minden pillanatot vele akarok tölteni, és én, aki világ életemben nem voltam féltékeny típus, Ramira nagyon féltékeny lettem. Bár azt azért kijelenthetjük bátran, hogy ő nagy játékos ilyen téren… megtett mindent, hogy én agyvérzésben megdögöljek!

… A kapcsolatunk nagy mértékben épült a sz…re, ott nagyon megtaláltuk egymást. … Rácáfolt minden olyan sztereotípiára, ami szerint fiatalon nem lehet valaki nagyon jó az ágyban. A szüleivel is nagyon jóban voltam, úgyhogy minden tökéletesnek tűnt. Olyannyira, hogy egyszer meg is kértem Rami kezét… Elmondta a szüleinek, de ők nem vették komolyan, hiszen még nagyon fiatalok voltunk.”

A tökéletes kapcsolatukba egyvalami rondított bele nagyon: a féltékenység. „Egyszer, amikor Ózdon buliztan… az RTL Klub-os haverok hívnak, hogy lent vannak valami helyen, és egy pasi ölelgeti Ramit. Erre úgy felment az agyvizem, hogy piásan, jogsi nélkül bepattantam egy kocsiba, és 200-zal végig, bő egy óra alatt felértem Pestre. A mai napig áldom a szerencsémet, hogy nem lett senkinek baja… Mindenesetre otthon vártam a buliból hazaérkező Ramit, akinek még meglepődni sem volt ideje, mit keresek ott, mert azonnal nekiestem.

– Hogy a picsába mered azt megcsinálni, hogy engem ilyen kellemetlen helyzetbe hozol a barátaim előtt?! Ha már ilyen vagy, akkor legalább csináld titokban, hogy nekem ne égjen a pofámrol a bőr – üvöltöttem.”

A végleges szakításukat is egy „lebukás” okozta: rajtakapta Ramónát az Újpest focistájával, Tóth Norbival.

“Átfedés nem volt a kapcsolatokban, de mi még nem zártuk le teljesen a közös időszakot, amikor ő már találkozgatott Norbival. Egyszer hazafele tartottam a kocsimmal, mikor látom, mellettem megy el Rami. Utána mentem, és megállítottam. Ott ült mellette Norbi.

Kiss Ramóna öt és fél évig járt Tóth Norbert focistával, akivel Majka után jött össze


Ők ugyan próbáltak mismásolni, hogy csak félreértem, meg semmi sincs köztük, de ekkor éreztem, hogy azonnal pontot kell tenni a kapcsolat végére. Nem akartam elhinni, hogy ez történt, teljesen kikészültem. Akkor nagyon nagy balhé volt, még fél évvel rá is padlón voltam. Egyszerűen nem értettem meg. Ismertem Tóth Norbit…

Ha eddig én kellettem Ramónának, akkor most hirtelen miért kell egy ellenkező típus? Mindegy, lezártuk. Egy nagy szerelem volt, és ha nem gyógyulunk ki belőle, akkor vagy engem zárnak be, mert rátámadok egy konyhakéssel, vagy őt, amiért éjszaka levágja a pöcsöm egy ollóval. Szóval: egészségünk érdekében befejeztük.”