3 éves kislány fulladt meg a Sárvári gyógyfürdőben, 4 percig volt víz alatt, mire észrevették

A 24. hu egyik olvasójától értesült arról, hogy vízbe fulladt egy hároméves kislány Sárváron a gyógyfürdőben. Ennek kapcsán megkeresték a Vas Megyeri Rendőr-főkapitányságot,akik megerősítették a szomorú hírt:

– A rendőrség az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja, azonban tekintettel arra, hogy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb információt nem áll módomban adni – mondta a 24. hu-nak Leibinger Eszter százados.

Információnk szerint, a tragédia még a múlt héten történt. A gyermekhez mentőhelikoptert is hívtak és mindent megtettek azért, hogy megmenthessék az életét, de sajnos ez nem sikerült.

A 24. hu megkereste a gyógyfürdőt, akik a következőt válaszolták a történtekre:

“2019. november 10. napján, vasárnap délelőtt sajnálatos baleset történt a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő hullámmedencéjében. Egy hároméves kislány a 120 cm-es vízben kb. 3 percig volt a víz alatt, amikor a medenceőr felfedezte. Sajnos az azonnali orvosi segítség ellenére másnap a kórházban életét vesztette. A hatósági vizsgálat folyamatban van, a felelősség megállapítása az Ő feladatuk” – olvasható a sajtóközleményben.

fotó:illusztráció!