15 Szuperhős A Való Világból, Aki Megérdemelne Egy Saját Filmet

A szuperhősfilmek elképesztően népszerűek manapság (főleg a Marvel mozik), de sokan elfelejtik vagy észre sem veszik, hogy a való világ is tele van hősökkel. De mégis, mi tesz egy embert hőssé? Egészen biztos, hogy nem az álarc és a köpeny, sokkal inkább az olyan tulajdonságok, mint az elhivatottság, kedvesség, erő, ambíció és önfeláldozás.

Az igazi hősök inspirálnak, reményt adnak, és mutatják, hogy van még jóság ebben a kegyetlen világban. A most következő hősök pontosan ilyenek, akiket a kitartásuk, önfeláldozásuk és bátorságuk emel az átlag fölé.

Andre Rush, séf, már három elnöknek sütött/főzött, mellesleg lazán lenyom 2222 fekvőtámaszt, naponta

Esküvői fotózás ide meg oda, de a vőlegény gondolkodás nélkül a srác után ugrott

Nicholas Levy, az első protézises speciális operátor, aki visszatért a frontra

A hölgy 40 gyereket segített ki egy égő iskolabuszból

Charlotte Heffelmire, 19, aki a családját szabadította ki egy lángoló autóból

Julian Koepcke, a “női Tarzan”, aki 17 évesen zuhant le az Amazonas felett, és kilenc hónapot túlélt, mielőtt rátaláltak

Dr. Jonny Kim, aki 35 éves korára már haditengerészeti kommandós, orvos és asztronauta

Mike Day (balra), egy haditengerészeti kommandós, aki 27 lövést kapott Irakban, de túlélte és sikeresen felépült

Chris Mintz, aki lekapcsolta egy lövöldözőt, a műtétje után, mikor is hét golyót operáltak ki testéből

Ross Edgley az első ember, aki körbeúszta Nagy-Britannia szigeteit

A csupán 17 éves Alyssa Carson már a NASA központjában dolgozik, hogy asztronauta lehessen


William Kyle Carpenter, a legfiatalabb még élő személy, aki megtapta a Becsület érdemérmét, mivel egy gárnát elé ugorva megmentette társait


President Barack Obama awards the Medal of Honor to Corporal William “Kyle” Carpenter, U.S. Marine Corps (Ret.) during a ceremony in the East Room of the White House, June 19, 2014. (Official White House Photo by Pete Souza)

James Harrison vére olyan antitesteket tartalmat, melyek segítségével kifejleszthették a HDN ellenszerét. Több mint 2 millió kisgyermek életét megmentette már.


Pic by Tara Delia / Australian Red Cross Blood/Caters News – (Pictured: James Harrison, 81, sonates plasma at the Australian Red Cross in order to help save the lives of 2.4 million babies ) – Australias most prolific blood donor has made his final plasma benefaction after helping save the lives of 2.4 million babies despite being scared of needles. Former office worker James Harrison, 81, felt a duty to aid others after his own life was saved from an emergency lung operation at just 14-years-old. But it wasnt until a decade later that the value of his blood was discovered an antibody was flowing in his veins that could prevent deadly diseases in babies. Since, James has made an incredible 1,170 donations, including to his own daughter all while looking away when the needle enters his arm. SEE CATERS COPY.

Jarett Adams (jobbra), tévesen 10 évet kapott a börtönben. Ez idő alatt a börtön könyvtárában jogot tanult, kiszabadította magát, és ma már ügyvédként dolgozik.

Claudia Maritinez abban a kórházban dolgozik, ahol hat agyi műtéten is átesett.Add Comment