Gyász! 1 órája a közösségi oldalon jelentették a szomorú hírt: Hosszan tartó, súlyos betegséget követően elhunyt a magyar színész

64 éves korában meghalt Vass Gábor.

A Szinkronjunkie Facebook-oldalán jelent meg elsőként a szomorú hír, hogy hosszan tartó betegeskedés után meghalt Vass Gábor. A színész, aki színházi és filmes szerepei mellett számtalan sikerfilmben kölcsönözte világsztároknak a hangját, 64 éves volt.

„Hosszan tartó, súlyos betegséget követően elhunyt Vass Gábor. Betegsége mellett is erőn felül és jókedvűen dolgozott. Osztozunk a család, az ismerősök és a rajongók gyászában. Hiánya felfoghatatlan és pótolhatatlan. Isten nyugosztalja” – olvasható a Szinkronjunkie közleményében.

Vass Gábor 1956-ban született Kömlőn. A magyar színész 2005-ig az HBO, 2014-től az AMC csatorna, 2012-től a debreceni Best FM, 2017-től pedig a Retro Rádió hangja volt. Dolgozott a szolnoki Szigligeti Színházban, a Szegedi Nemzeti Színházban, illetve 10 évig a Madách Színház társulatának tagja volt.

Szinkronszínészként is gyakran foglalkoztatták: Bruce Willisnek, Sean Connerynek, Robert de Nirónak, Samuel L. Jacksonnak és Russell Crowe-nak is kölcsönözte a hangját egy-egy sikerfilmben.

Add Comment