Idegösszeomlást kapott az Exatlon versenyzője Szabó Franciska ordított, ököllel ütött

Ízekre szedték a kommentelők a Bajnokok legjobbikát. Kirohanása után az Exatlon Hungary versenyzője, Szabó Franciska egyik pillanatról a másikra lett közutálat tárgya.

Nem nézik jó szemmel az Exatlon Hungary nézői Szabó Franciska viselkedését. A kaland-reality rajongói szerint a Bajnokok versenyzője nemcsak csapattársaira, hanem saját magára is veszélyt jelent.

Mint ahogyan arról a Bors is beszámolt: az Exatlon Hungary Bajnoka magából kikelve őrjött csapattársaival. Szabó Franciska szerint a pirosak nem tesznek eleget a győzelemért, nem véletlen, hogy a legutóbbi párbaj során is 10:7 arányban maradtak alul a Kihívókkal szemben. A piros csapat egyik legerősebbike megelégelte csapattársai hozzáállássát és nyomdafestéket nem tűrően küldte el őket melegebb éghajlatra, miután ököllel verte szét a faház ajtaját.

Az Exatlon nézői szerint Szabó Franciska viselkedése kritikán aluli, és egyáltalán nem méltó egy sportemberhez. A kommentelők ízekre szedték az Európa Bajnok cselgáncsozót.

“Egyáltalán nem ide való ez a viselkedés. Mint egy nagy, megveszett bika. Nem lenne szabad, nem így kell intézni a dolgokat. Legközelebb majd a fiúkat térdre fekteti vagy felpofozza, lealázza?”

– tette fel a kérdést megdöbbenve az Exatlon Hungary egyik nézője, akinek véleményét százával osztották a kaland-reality közösségi oldalán.

Szabó Franciskával kíméletlenek az Exatlon Hungary nézői © TV2

“Azért egy bajnok, hogy így viselkedjen minősíthetetlen! Nem ezt tanulják kis koruk óta, ezt csinálja, ha elmegy versenyre is? Hiába van igaza, de nem így kellene tálalni! Nagyot csalódtam benne! Ráadásul gyerekek is nézik a műsort, nem éppen példamutató nekiállni törni-zúzni….” – írta csalódottan egy másik, ám a többi véleményvezér sem volt kíméletesebb Franciskával.

“Komolyan, én azt hittem, hogy Franci lekapja az ajtót, azt puff, bedobja a játékosok közé! Kicsit ön- és közveszélyesnek tűnik a csaj!”

“Indulatkezelési problémája van, amin a sport sem segített. A futamaiból is az agresszió árad. Mint példakép, nem a képernyőre való! Elég erőszakot látunk a műsorokban és hírekben! A többi BAJNOK helyett kikérném magamnak ezt a viselkedést! A verseny és a játék izgalmáért ültünk le az EXATLONT nézni, nem a Franciska féle, mindenkit megalázó és felzaklató örjöngésért!” – így egy másik hozzászóló.

forrás

Add Comment