Curtis bemutatta az új kedvesét, majd sorra jöttek a durvábbnál durvább kommentek

Fogalmazzunk úgy, hogy Curtis új kedvese nem aratott osztatlan sikert a közösségi médiában a követők és rajongók körében, akik közül néhányan túlzásba estek.

Curtis körül mindig történik valami, és egy olyan év van mögötte, amikor többször is fel kellett állnia a padlóról. Sokan gyengének tartják, de az, aki ennyiszer képes újrakezdeni, messze nem mondható egy ilyen karakternek, mint amit állítanak róla.

Egy sztár életét sokkal nehezebb megítélni, és soha nem tudhatjuk igazán, hogy min megy keresztül. A rapper hibázott már az életében, akárcsak más emberek, de ezek a hibák az ő esetében felnagyítódnak.

Bármit tesz, arra az emberek figyelnek, főleg most, hogy az utóbbi időben ismét történtek érdekes dolgok. A Sztárban Sztárt nagyon furcsa körülmények között bukta el, pedig nyerhetett volna, míg legutóbb egy futballmeccsen volt egy incidense.

Egy ideje már nem él együtt gyermeke édesanyjával, akit nagyon megszerettek mellette. Kriszti sokat segített a sztárnak, amikor igazán padlón volt. A külön élet azt is jelentette, hogy a zenész elkezdte keresni a boldogságot, amit úgy látszik, megtalált.

A legutóbbi posztjában leplezte le a lányt, és ezzel egy olyan lavina indult be, amire csak részben lehetett számítani. Elképesztően erős kommentek is érkeztek. „Szépen meghálálod azt, hogy a Kriszti szült neked, és, hogy kitartott melletted, amíg elvonón voltál. Gratula.” – írta az egyik kommentelő.

Többen is keményebb stílusban írták le a véleményüket, miszerint Curtis új kedvese a közelében nincs Krisztinek. „Új seprű jól seper… de a régi tudja, hogy hol a kosz.” – hangzott egy másik komment, de ezzel messze nem volt vége.

Voltak persze olyanok is, akik Curtis védelmére keltek, és nem értik, hogy az embereknek mi közük van ahhoz, hogy a sztár kivel van együtt. „Kriszti mellett elbújhat.” – írták röviden. „Tipikus férfi… mindig az „új” hozza a békét.”

Több mint sértő kommentek is befutottak Curtis oldalára, ugyanakkor nem egy olyan hozzászóló volt, aki megvédte a fiatal lányt. „Nagyon szép ez a lány is. De nagyon kicsi még a gyermeked, hogy az anyukáját otthagyd, és őt is! Semmi se kárpótol majd.”

A közös fotót ide kattintva tudod megnézni

Add Comment